Så er det sidste chance! (Fotokonkurrencen KOLDT!)

af Brian - fotomalia.dk

Så er det sidste dag man kan deltage i vores fotokonkurrence KOLDT! – Der er allerede kommet en masse rigtig fede billeder sendt ind, men hvis du ligger inde med noget der er Rigtig koldt, så er der stadig en chance!

Vil du være med så send dit billede ind, ellers så smut ind og se de billeder der allerede er med i konkurrencen om de fede præmier!

HVORDAN ER DET NU LIGE DET ER….

I får lig ehele smøren en gang til, så nye læsere også kan være med! ….til jer der har læst det før, dejligt at scroll funktionen er opfundet!

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i “udfordringen”, så det er altså ikke altid at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på hvordan “udfordringen” lyder.

Billederne bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (dvs. os. Så det må gerne være nørdet) som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret, hvis deres billede bliver vist og de husker at skrive deres navn i feltet, hvor der står man skal skrive sit navn…

UDFORDRINGEN

Denne omgangs emne er: “KOLDT” – Igen tak for de mange bud (på vores Facebook side), i denne omgang blev det et af jeres bud, bare lidt modificeret!

Tidsramme: Billedet skal ikke være taget inden for nogen bestemt tidsramme!

Billedet skal være hos os senest søndag d. 03. Februar 2013.

HVAD ER DER PÅ SPIL?

I denne omgang har Goecker valgt at sætte det nye Adobe Photoshop Elements på spil! Elements er Adobes lillebror til det fuldblods pumpede Photoshop, men bygget op over en lidt mere bruger venlig brugerflade og med alle de funktioner som man som fotograf har brug for!

51PSE11_boxshot_3in_shadow

Jeg har aldrig selv prøvet at arbejde i Elements, men det kan være vi kan lokke Mads til at lave et lille review af det – Hvem ved?

Ud over denne præmie, og måske endnu vigtigere, så kommer alle vinderbilleder i FotoMalias “Hall of Fame”-Galleri her på sitet – og som om det ikke skulle være nok, så får man et fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks… ;) ( jeg ved det –  det, det er helt vildt)

Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom.

Så der er altså ingen grund til at sidde der og gemme på guldkornene – kom nu i sving!

KRITIK

Nu er hele idéen med denne konkurrence jo, at man gerne skulle lære noget af at være med, og derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billeder som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring, hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være, hvad vi ikke synes der ikke virker så godt. En ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det.

Vi siger dermed ikke, at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med, hvad I mener i en kommentar.

Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

UPLOAD HER!

Husk at skrive et par stikord til, hvad det er du har fotograferet, hvordan du har taget billedet, og hvorfor du syntes billedet passer til emnet KOLDT!

LUKKET FOR DELTAGELSE -VINDERNE BLIVER FUNDET SNAREST

Filnavnet må ikke indeholde ÆØÅ og billedet må ikke overskride 2000 pixels på den lange led!!

DE INDSENDET BILLEDER..

[nggallery id=42]

Vi glæder os til at se jeres fede billeder!! – og husk, det er go stil lige at give sine konkurrenter en kommentar med på vejen!

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Lasse februar 8, 2013 - 8:03 pm

Carsten’s vindmøller….

Besvar

Smid en kommentar til os