Så er der julekalender!

af Brian - fotomalia.dk

Jep jep jep… nu er tiden endeligt kommet så vi kan komme i gang med vores julekalender!

Julekalender

Præcis som sidste år, så står den på julekalender i december, og præcis som sidste år, så har vi en fed præmie på tapetet..!

Meeen der er faktisk lidt ændringer i konceptet; for i år er det ikke nødvendigt at finde alle links for at være med. Faktisk er det nok bare at finde ét link, så har man dog også kun én chance for at vinde! – Jo flere links du finder, jo større bliver din chance for at vinde, men mere om det senere, nu vil vi først og fremmest lige byde velkommen med en lille video!

Ja der er faktisk både brugt GoPro hero1 og Hero 2 i denne video, og dette giver nok mest mening hvis man har læst indlægget for den 18dec. – Hmm måske du skal tage med “en tredjedel” del af FotoMalia på tur, for at finde næste ledetråd?

Ja så fik vi også lige styr på et af årets sidste hængepartier, det var dejligt lige at få vasket tavlen ren… (bare roligt vi har heller ikke glemt Catarina!).

Nå til årets skattejagt!

Jagtsæsonen er igang!

Igen i år skal du på detektivarbejde, og igen i år gælder det om at finde links. Disse links sender dig en tur til Goeckers hjemmeside, og her skal du bruge produktsidens URL (altså den adresse der står i browseren), denne URL skal i sende til jul@fotomalia.dk og denne mail giver dig ét lod i vores store lodtrækning!

Dette er muligvis den nemmeste URL der er i hele julekalenderen!

De mails vi modtager, er som sagt jeres lodsedler i udtrækningen. Jo flere lodder, hver deltager har, jo større er chancen selvfølgelig også for at vinde. Derfor er det selvfølgelig meget vigtigt at man følger godt med, og er meget grundig, da der godt kan være flere links på en dag!

Vinderen bliver offentliggjort her på FotoMalia i starten af januar på ægte Fotomalia manér ligesom sidste år! – Se sidste års udtrækning her!

Hvor er linksne gemt?

Tja… det ville jo næsten være for nemt ,hvis vi skrev det allerede nu, men de kan være gemt alle steder, som QR-koder, bitly-link eller som skjulte links i tekst og billeder, eller måske et helt andet sted – vi skal nok gøre en dyd ud af at gemme dem så godt vi kan. Du kan dagligt følge med i hvor mange links der alt i alt har været, da der i bunden af hvert indlæg vil være en lille opgørelse af det samlede antal links.

Præmien!

I år spiller vi om lækkerier fra Goecker – hvorfor Goecker tænker du måske? Faktisk er Goecker og vores gamle makker Kamerakompagniet samme firma, som netop er slået sammen til ét – nemlig “Goecker”. Dette betyder at man fremover både kan handle som privat og moms-registeret kunde hos Goecker.

Nå tilbage til præmien…

Jep i år spiller vi om et lækkert sæt triggere fra Pocket Wizard, sættet udmærker sig ved at kunne overføre TTL-signalet via et radiosignal, hvilket betyder en helt ny trådløs verden, for fotografen der godt kan lide at lege med flash – og det er der jo mange der kan!

Lækkert!

Samlede link

Idag er vi oppe 2 link!

Nå ja og husk nu at smide en kommentar hvis du har fundet dagens lodder, det giver streetkredit, og det ved man aldrig hvad man kan bruge til!

Edit!

Bare rolig folkens, det er ikke jer der er dumme, selvom jeg (Kasper) er med i FM teamet, er det ikke altid jeg forstår hvad der foregår 🙂

Linksne i skal finde, kan som sagt være i form af QR koder, som kan se således ud:


Disse QR koder, kan scannes med en smartphone/iPhone. Jeg bruger selv en scanner til min iPhone, der hedder “i-nigma” og når i scanner koden, sender den jer et bestemt sted hen på Goeckers hjemmeside (mere om det længere nede).

Linksne kan også være et helt almindeligt link, som vi har forkortet ved at bruge en side som hedder Bitly, shortlink eller andre kortlink sider, som ja… forkorter lange links. Dette har vi gjort så det ikke er mega lange links i skal sidde og lede efter.

Disse kortlinks, kan se således ud:

http://bit.ly/vq7O8G

Fælles for alle QR koder og kortlinks, er at de alle linker til et bestemt produkt på Goeckers hjemmeside. Hjemmesideadressen på dette produkt, er så det i skal sende til os, på emailadressen “jul@fotomalia.dk”, dermed får i en “lodseddel”, som for hver gang i finder et rigtigt link som i sender, vil forøge jeres chancer for at vinde!!

MEN linksne kan jo selvfølgelig også bare være et helt “almindeligt” link, som fører jer direkte til produktet på Goecker’s hjemmeside – ligesom hvis i trykker på “Goecker” lige før 😉

Disse links er gemt i og i forbindelse med det indlæg der kommer op den pågældende dag her i december. Det kan altså være gemt hvor som helst i videoer, i billeder, i skjulte tekster som er gjort hvide på hvid baggrund… ja alle steder – det skal jo ikke være for nemt vel 😉

Håber dette hjalp lidt, eller siger i bare til igen!!

Relateret indlæg

27 Kommentarer

Jesper Elgaard december 1, 2011 - 9:46 am

Hep hey. Den var ikke svær. 🙂
Jeg tænkte dog lidt på… Var det egentligt Rosendunk, der vandt sidste år?

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 1, 2011 - 10:14 am

Christian vandt for den sødeste mail sidste år!
.
https://fotomalia.dk/24-december-sikke-en-fest-vi-nu-skal-have/
.
Jeg kan ikke huske hvad det var ham der vandt sidste år hed, men mener at der er et meget kendt kamera der er opkaldt efter ham!

Besvar
Marie december 1, 2011 - 9:57 am

Glæder mig til at følge jeres jule kalender, men I skal vist gemme dem bedre hvis det ikke skal blive for nemt for os 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 1, 2011 - 10:14 am

I skal jo lige varmes lidt op!

Besvar
Jacob Almtoft december 1, 2011 - 10:03 am

Fedt lavet 😉

Glad for at se du overlevede mester Rosenbæk!

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 1, 2011 - 10:15 am

Takker… Overlevede han?

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 1, 2011 - 11:30 am

Nej jeg tror faktisk ikke hr. Rosendunk klarede den… Det klip der kommer til sidst, optog vi tidligere på aftenen… før vores lille… øøøøh uheld….

Besvar
Lars Holmgaard - 3D grafik og GUI design december 1, 2011 - 11:11 am

Been there, done that – got the links! 😀

Superfed julekalender I har lavet!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 1, 2011 - 11:28 am

Tusind tak Lars 😉
Jeg håber i kan følge med, for vi glæder os SÅ meget til vi kan få lov til at udtrække vinderen 🙂

Besvar
Jesper Videbæk december 1, 2011 - 3:39 pm

1 mail pr. link eller hvad?
Anyway – jeg har sendt to. Dobbelt op i chance 😉
(Når i trækker lod vil jeg gerne have printet mine lodder ud i A1)

Besvar
Mads - fotomalia.dk december 1, 2011 - 3:40 pm

Hehe note taken 😉

Besvar
Christian december 1, 2011 - 4:02 pm

Kæææft det gjorde nas at projektilerne ud!

Besvar
Kim Merrild december 1, 2011 - 6:05 pm

Jeg må helt klart være under gennemsnittet af hvad en normalt dum person er udstyret med af intelligens!!!
Har nu læst denne artikel igennem TRE GANGE! og evner stadig ikke at fatte andet end at jeg skal sende nogle genveje til jer. 🙁
Der står intet om, hvad jeg skal holde øje eller lignende, blot at hvis i sagde, hvor genveje var, så ville det være for nemt – ja selvfølgelig!

Men igen; HVAD SKAL JEG KIGGE EFTER???????????

Besvar
Kim Merrild december 1, 2011 - 6:09 pm

Dybest set synes jeg bare denne konkurrence ligger op til at jeg skal spamme jer med to tilfældige genveje, men min fornemmelse siger mig samtidig at det ikke er det julekalenderen går ud på eller…?

Besvar
Mads - fotomalia.dk december 1, 2011 - 7:06 pm

Hej Kim, velkommen til forvirringen 😉 du skal blot finde to links til goekers hjemmeside. Og maile dem til os – du
Må gerne spamme os – men det vil stadig kun tælle som to lodder i den endelige udtrækning.
.
Linksene kan være gemt i tekst, billeder som qr-koder osv.
.
Håber du finder de to links og får de første lodder med i bunken – god jagt 😉

Besvar
Kim Merrild december 1, 2011 - 11:41 pm

Tror lidt jeg overvejer at finde en anden konkurrence hvis jeg trawle det halve Google igennem for at være med… 🙁
Meeen, da det kun er Goecker’s hjemmeside/netbutik, så giver jeg det lige en chance til! 😉

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 1, 2011 - 7:33 pm

Hej Kim og for den sags skyld alle! 🙂
.
Jeg kan godt sætte mig ind i din frustration, jeg er ikke altid selv med på hvad der foregår, men jeg har dog forstået dette – men kun fordi jeg har fået det forklaret 😉
.
Jeg har derfor lavet et “EDIT” i julekalenderen i dag, som måske kan kaste lidt bedre lys over tingene, håber du hænger i!!.
.
Til andre, er i, i tvivl om bare det mindste, så sig endelig til, i skal jo allesammen have en chance for at vinde denne lækre præmie! 🙂

Besvar
Kim Merrild december 1, 2011 - 11:51 pm

Puha! Var lige begyndt tilmelde mig optagelsesprøven til Mensa… for kunne jeg bestå den, så var jeg garateret også kvalificeret til at deltage i Julekalenderen! ;-D

Besvar
Gorm Branderup december 1, 2011 - 7:43 pm

Sidste år, havde vi der ikke havde QR scanner (smartphones) – altid mulighed for at finde et link. Vil det stadig være muligt?

Besvar
Jesper Videbæk december 1, 2011 - 8:23 pm

Nej.
Det er kun folk med iPhone, Voss ovn, Xsara Picasso Diesel og Norsk Skovkat der kan vinde i år.
Beklager. ;-D

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 2, 2011 - 6:47 am

Hil Gorm!
.
Denne side vil måske kunne hjælpe dig!
http://zxing.org/w/decode.jspx
Her skal man bare indsende et billede af QR koden og wupti! så har du et link.
.
Men vi skal nok bestræbe os på at tilgodese alle tekniske stadier men det kan godt være at der kun er en qr kode, men så blir det bare lidt mere udfordrende for dem uden smartphones.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 2, 2011 - 9:24 am

Hej Kim…
.
Bare roligt, du behøver slet ikke at besøge google for at være med, alt hvad du skal bruge er lig her på FotoMalia, og ja det er så simpelt at du bare skal mail/spamme os med produkt sidernes URL..
.
Jeg håber du giver det en chance, mit intryk er at dem der fulgte konkurrencen sidste år, havde det rigtig sjovt – og hvem ved måske kommer der nogle del præmier før den 24. dacember…

Besvar
Kim Merrild december 2, 2011 - 9:51 am

Puha! Sad ellers igår og ledte det halve http://www.goecker.dk igennem indtil jeg opdagede, at jeg bare lige skulle læse teksten EEEN GANG TIL hvorefter jeg nok en gang følte mig godt dum – dene gang berettiget! 😀
Så nu vil jeg lige prøve om jeg ikke også kan finde den sidste… gone hunting! 😉

Besvar
Daniel Rahe december 1, 2011 - 7:06 pm

Liks fundet

Besvar
Det går ikke altid som det skal.: FotoMalia december 1, 2014 - 9:15 pm

[…] Jubiii Så er det tid til den 10. låge i vores julekalender! […]

Besvar
Hvordan finder man links og vinder julekalenderkonkurrencen?: FotoMalia december 1, 2014 - 9:15 pm

[…] Heyyyy!! Så er det tid til den 5. låge i vores julekalender! […]

Besvar
Test/Review – Zacuto Z-Finder: FotoMalia december 6, 2014 - 11:37 am

[…] er sørme kommet til låge nummer 13 i vores lille julekalenderkonkurrence – OG HUSK!! I kan stadig nå at være med, ja faktisk kan i nå at være med selv om i først […]

Besvar

Smid en kommentar til os