Så er den på gaden

af Brian - fotomalia.dk

Hvert år glæder jeg mig til denne dag – dagen hvor Regnskovens brochure kommer på gaden!

Tag et kig!

BROCUREN 2013

Hver år bliver der lagt en masse arbejde i at lave regnskovens brochure, og bestemt ikke kun fra min side. Der er faktisk en hel del folk involveret, og det er altid helt vild fedt at være en del af.

Download-1

I år har vi faktisk lavet layoutet helt om, og jeg syntes helt sikkert det er et friskt pust. Det nye layout har betydet, at der skulle en del nye billeder til – de fleste var dog allerede i arkivet, men lidt helt nye billeder er der også blevet lavet!

Her kan du se den nye brochure.

 

MIT YNGLINGSBILLEDE

Som sagt er der et par nye billeder med, og der er faktisk særligt et som jeg syntes er ret hyggeligt!

Det er, som I nok kan se, ikke et særligt teknisk billede, og faktisk heller ikke et der har taget lang tide at planlægge – nej historien er en helt anden.

_D4A6883(600)

På vej igennem den Afrikanske kuppel ser jeg, at hun lemuren (aben på billedet) hopper rundt nede i den nedre del at træerne – det tænkte jeg ville give et godt billede, og jeg kunne, ved at placere mig rigtigt, få lidt gæster med på billeder. Derfor hoppede jeg ind i et af bedene, så jeg skød ud mod publikum, og begyndte at fotografere.

Det var tilsyneladende ikke kun mig der syntes, at det var en fed idé  at fotografere lemuren inde fra bedet, ihvertfald trampede den lille pige med iPhonen direkte ind til mig og begyndte at fotografere – hvilket var rigtig hyggeligt og gav mig det billede som nu pryder side 4-5 i brochuren.

Dejligt med overraskelser!

 

 

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Janni januar 23, 2013 - 6:37 pm

Er helt vilde med billederne af drengen og hans lup 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 23, 2013 - 6:51 pm

Hej Janni…
.
Ja det er en meget sød DATTER jeg har 😉 – desværre er hun blevet noget mere bøvlet at fotograferer efter hun er blevet lidt ældre, men med nok is som motivator, så går det stadig!

Besvar
Janni januar 23, 2013 - 7:46 pm

HAHA.. Sorry.. Er åbenbart ikk helt vågen 🙂

Besvar
Mads - Fotomalia.dk januar 23, 2013 - 9:04 pm

Rigtig lækker brochure Brian. Kan godt lide den gule font i har brugt til overskrifter – og rigtig fine billeder som altid! Jeg har min personlig favorit med drengene i “boblen”

Besvar
Linco Finberg december 9, 2013 - 7:53 pm

Det var da en veldig fin brochure – men hvad med den julekalender!?

Besvar
Kasper - fotomalia.dk januar 24, 2013 - 8:14 am

Det er sgu nogle fede billeder Brian!
Rigtig lækkert stemningsfyldt billede med lemuren. Man får helt lyst til at se pigens vinkel også og se hvor akavet du står 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os