(QuipS) Slut med slatne batterier

af Brian - fotomalia.dk

Hvis du ofte kommer hjemmefra med de forkerte batterier, og ender med at skulle gennemføre dit shoot med halvslatne batterier, så er du helt sikkert ikke den eneste.

I dagens Quip viser vi, hvordan du bedre kan holde styr på dine batterier og deres “tilstand”.

 

HOLD STYR PÅ BATTERIERNE

En ting er at holde styr på batterierne i fototasken, det alene kan være lidt af en opgave, men det finder man som regel hurtigt en løsning på – jeg bruger nedenstående batteriholder, den rummer 12 batterier.

Denne holder giver mig mulighed for at have ekstra batteri er med til hele tre SB900, hvilket på de fleste opgaver er rigeligt – hvis jeg rejser har jeg ofte mere end en holder med.

Men det at have styr på batterierne er jo kun den ene halvdel af sagen, for man skal jo også have styr på, om det er de friske, eller slatne der kommer med.

2014_januar_14_-3Men gode gamle – og efterhånden ret slidte EneLoop batterier fungerer stadig!

 

Det at holde styr på, hvilke batterier der er friske er faktisk slet ikke så bøvlet – det er kun et spørgsmål om at lave en plan, og så holde sig til den.

Det jeg gør er, at jeg holder styr på om jeg vender + eller – op eller ned, alt efter om batterierne er brugt, eller om de har været en tur i opladeren.

 

2014_januar_14_-3

 

+ (lille dut) opad = Friske Batterier    – (Ingen dut) = Slatne batterier

Ja så nemt kan det faktisk være at holde styr på de slatne batterier – et simpelt trick som har redet min røv mere end en gang!

 

SÅ ER DET OP TIL DIG

Så er bolden på din banehalvdel – hvis du har en anden fix måde at holde styr på batterierne, så smid endelig en kommenter!

Hvis du kunne bruge dagens Quip, så kunne du jo også lige smide en kommentar – ja uanset hvad, så smid en kommentar 😉

 

FÅ DIT QUIP PÅ FOTOMALIA

Hvis du har en funktion, som du tænker kunne blive til et godt Quip, eller hvis der er en funktion i dit kamera, som du godt gad, at vi skulle lave et Quip om, så send os en mail, og så kan det være, at vi smider dit Quip op allerede i næste uge!

Du kan maile til os lige her!

 

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Jørgen Lawaetz januar 15, 2014 - 11:08 am

Jeg bruger samme system 🙂

Jeg har 3 SB-800 med det ekstra batterikammer på, og 2 sæt ekstra batterier, så 25 batterier i alt til mine flash (og yderligere 8 til mit batterigreb.. som jeg aldrig bruger…
Jeg har en ide om, at batterier der ikke er lige gamle / slidte, påvirker hinanden negativt, så jeg har givet mine numre, så det altid er de samme batterier der bliver brugt sammen.
Om det har nogen betydning ved jeg ikke, men jeg har det godt med det 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 15, 2014 - 3:50 pm

Det var mange batterier du drøner rundt med…

Jeg ved faktisk heller ikke om det gør nogen forskel om at de har samme “alder”, men jeg holder også styr på hvilke der høre sammen… jeg gør det bare vha farver

https://fotomalia.dk/nye-batterier-eneloop/

Tak for kommentaren og input!

Besvar

Smid en kommentar til os