Profil: Jesper Elgaard (Stuntkameraet)

af Kasper - fotomalia.dk

Ja så er vi nået til næste medlem i rækken og denne gang er det, det nyeste medlem på bloggen som har været en tur i studiet.

Profil

Jesper Elgaard er jo en gut med en del år på bagen og derfor en meget erfaren gut. I sine yngre dage, var Jesper blandt andet det første digitalkamera nogensinde der har taget et skarpt billede af en meget fuld Boris Jeltsin, han var med da muren faldt… ned over ham og efter hvad han selv siger, så har han et stort, og langt 600mm objektiv gemt i lommen… hmm..


Se med her da vi præsenterede Jesper Elgaard, her kan man virkelig se han er en hård hund

Jesper har været meget igennem i sin tid inden han kom til fotomalia. Før hans livsrejse førte ham til en plads på vores team, har Jesper været bodyguard kamera for indtil flere kendisser men mistede desværre for nogle år siden jobbet hos Pamela Anderson efter en uheldig episode med noget som kom frem, som vist ikke skulle have kommet frem..

Efter kendisstreaken, har Jesper haft forskellige småjobs, som af og til har ført ham ud i nogle bizarre situationer og som ville have knækket de fleste kameraer, men ikke Jesper! Da vi første gang mødte Jesper Elgaard, var han hjemløs og kunne ikke huske sit eget navn. Fotomalia tog ham til sig og gav ham et æreværdigt job som test/stunt kamera, indtil den dag han skal pensioneres.

Vi har aldrig fundet ud af hvad hans rigtige navn egentlig var – vi tror at en efterretningstjeneste har rodet med hans hukommelse, så vi besluttede for at få hjælp fra vores kære læsere til at hjælpe os med at finde et passende navn til ham. Efter mange rigtig gode forslag, var der især ét der stod frem og det kan i læse mere om her. Skulle i få lyst til at se eller gense Jesper Elgaards dåb, så finder i den lige her.

Her har i Jesper Elgaard

Jesper Elgaard efter en af hans talrige missoner! – Han er tough og han ved hvad der skal til for at lindre smerten..

Der er rigtig mange facetter af Jesper Elgaard´s liv som vi endnu ikke kender, men vi er stolte af at kunne præsentere ham som en del af vores team!

 

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Jesper Elgaard maj 3, 2011 - 4:28 pm

Det er bare ikke et Hello Kitty-plaster…..

Besvar
Kim maj 6, 2011 - 10:47 pm

Jo, det tror jeg vist nok lige det er 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os