Photoshop til Iphone!

af Kasper - fotomalia.dk


Jeg ved godt jeg trænger mig kraftigt ind på Mads’ territorie her. I skal ikke sige det til ham, men jeg tror han er ved at falde lidt af på den, så jeg viser lige lidt PS tips her.

Jeg ved ikke hvor mange der har Iphones her, men programmet kan fåes gratis til de fleste smartphones.

Jeg har brugt Photoshop her på det sidste til at redigere de billeder jeg tager med min Iphone når jeg synes de lige skal have lidt extra.

Som sagt er programmet gratis og kan downloades fra appstore – eller fra andre skumle andriod app ripoff stores hvis man er til den slags – host,Mads,Host..

Man kan vælge at redigere et billede man har i telefonen i forvejen eller man kan tage et nyt.

Her har jeg valgt et billede af min datter når hun er aller sødest – når hun sover!!

I toppen ligger værktøjerne til redigering og i bunden cancel, undo, redo og save / send til facebook twivver eller andet sygeligt socialt netværk hvor man kan vise hele sit privatliv frem!

I de næste billeder viser jeg bare lige dropdown menuerne så i kan få et hurtigt overblik over de funktioner der ligger i PS Express.

Beskæring og opretning.

Eksponering, kontrast og farvejustering.


Her kan man tegne på billedet, give det et romantisk blød look eller skarpne det.

Hue, vignettering, sephia og meget andet. I denne menu kan man også vælge nogle forudbestemte rammer og det viker rigtig godt, meeeen de kunne godt have haft flere, men igen, programmet er gratis.


Billedet er croppet lidt. Jeg har gjort det sort/hvid – som de fleste normale mennesker kan se. Jeg har givet det lidt i eksponering for at få det high key og jeg har lagt en fin hvid ramme udenom.

De billeder jeg har liggende på min telefon bruges udelukkende til at ligge der og vise frem, men med PS Ekspress kan man faktisk lave hæderlige billeder som godt kunne printes i 10×15 og hænges op derhjemme.

Den gamle tante der skal have et julebillede kan ikke se om det er taget med et Hasselblad til en milliard eller en lille billig telefon, men hun kan dog se at der er gjort lidt ud af det.

Skal man kun bruge det til at se på telefonen er det endnu mere genialt, for der ser det tæske godt ud på den lille skærm.

Photoshop Express for 3,5 ud af 5 stjerner fra mig. Det vil helt klart få flere stjerner hvis de bare lige laver lidt flere funktioner og rammer.

Tak fordi i kiggede med. Og i må meget gerne fotælle hvilke telefoner i bruger.

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Per september 15, 2010 - 1:34 pm

Tak for tippet!
Findes også til HTC Hero med Android, som jeg bruger …

Besvar
Mads september 15, 2010 - 7:40 pm

nøj, hvor du maser dig på Kasper 🙂 Det var jo lige præcist det jeg ville have tippet om i dag 🙂 hehe – ej det er bare super cool.

Besvar

Smid en kommentar til os