Photoshop Honning

af Mads - fotomalia.dk

Hey folkens

Håber i nyder det gode vejr? Jeg har leget lidt i photoshop og det kom der lidt honning ud af. Eller dvs. ikke god nok honning. Billedet var til en konkurrence og endte på en 6. plads – øv. Jeg kan godt se at det måske ligner lidt for meget “peter plys-honning” eller æggeblomme (eller fadøl, som en af mine kollegaer sagde til mig) – men jeg synes bare det så, så lækkert ud og det ville være synd, hvis jeg skulle trække den lækre gule farve ud.
I kan få lov at se lidt close ups af detaljerne. Alt honning, highlights osv. er håndtegnet! Kun grankoglen er orginal – den kan hentes her, hvis nu skulle få lyst til at lege.


Før og efter – træk i slideren

[beforeafter][/beforeafter]

Close Ups – Kom med tæt på

Op på hesten igen

Jeg var selvfølgelig lidt skuffet over at jeg ikke kom i top 5 – som gør at man stiger på ranglisten på worth1000.com. Men jeg er selv tilfreds med min håndarbejde, så det gør ikke så meget. Håber i får en dejlig weekend.

 

Relateret indlæg

3 Kommentarer

jill april 2, 2011 - 7:50 am

Det ser sgu lækkert ud – lige før man får lyst til at spise den 😉

Hvis du kommer til at kede dig i dette forholdsvis fine vejr, kunne du så ikke lave os en tut. om dette? tror der er andre som godt kunne tænke sig at vide hvordan du fik lavet effekten 🙂

Besvar
Jesper Elgaard april 2, 2011 - 10:15 pm

Det er godt lavet!
Og jeg var ikke i tvivl om det var smør…erhm… honning! 😉

En tutorial ville være voldsomt interessant, Mads. Du ved bare lige lidt om teknikken bagved.

-Jesper Elgaard

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk april 3, 2011 - 12:24 pm

Det er vildt sejt Mads! Tillykke med 6. pladsen alligevel 😉
Jeg må sige at jeg er lettere imponeret over at det hele er håndtegnet, jeg troede ikke du havde det i dig at gøre noget så primitivt. Indrøm det, du har lavet et par genveje 😉

Besvar

Smid en kommentar til os