Opvaske maskine??

af Brian - fotomalia.dk

Der er mange forskellige opvaske maskiner, og meget stor forskel på effektivitet…

Idag skal vi se lidt nærmere på min opvaskemaskine – ja Kasper “jeg har en idé” Dunvad, jeg skriver om en maskine idag..

Jeg hader at vaske op, det er uden tvivl det værste i hele verden, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at slippe ud af det. Det hænder dog at jeg ikke kan sno mig uden om, og så er jeg nød til at ty til min kære “opvaske maskine”

opvaskemaskine

Med min gamle lille lorte Acer, kan jeg lige komme igennem opvasken. Den er bestemt ikke effektiv, da det ofte tager meget længere tid at vaske op, men den gør det hele lidt mere underholdende!!!

Her er jeg igang med at se et foredrag med selveste Mr. Joe McNally. Foredraget vare 1 time og 10 min, så det passer lige til en lille opvask efter aftensmaden..

Hvis du ikke allerede har set videoen kan du se den her:

Er der andre der har gode måder at komme uden om opvasken eller en god film på nettet, SÅ SKRIV EN KOMMENTAR og hjælp en ven i nød!!!

Relateret indlæg

1 Kommentar

Mads april 15, 2010 - 11:00 am

Jeg føler med dig, jeg kan desværre ikke lige give dig et tip – det er altid en træls opgave! Men god idé, med lidt tips fra Joe. Det skal nok få tiden til at flyve afsted (nu ved jeg hvorfor jeg skal have en “we-pad” til køkkenet). Tak for videolinket!

Besvar

Smid en kommentar til os