Nye tider på Fotomalia

af Brian - fotomalia.dk

Jeg har virkelig glædet mig til at jeg kunne løfte sløret for, hvad der nu sker her på Fotomalia – vi udvider nemelig staben med hele to meget dygtige personer.

Lad mig præsentere:

Mads Bo Pedersen – Mediegrafiker:

Mads kommer til at lave spænende og lærerige tutorials hvor han viser hvad man kan i programmer som Photoshop, Illustrator og Acrobat. Mads er bestemt en af de dygtigste grafiker jeg har set arbejde, han brænder for det han laver og er en person der spreder glæde omkring sig, så glæd jer til at se hans første indlæg.

Se noget af det Mads kan her

Kasper “jeg har en idé” Dunvad – Altmuligmand:

Kasper er i ordet bedste forstand altmuligmand, der er ikke noget han ikke kan bygge. Kasper kommer her på Fotomalia til at lave indlæg hvor han bruger sin idérigdom til at opfinde spændende løsninger som kan gøre fotografering nemmer, sjover eller bare billigere. Foreksempel er det Kasper der har bygget den fotofælde, jeg lige nu er i færd med at teste, denne og meget mere vil han fortælle hvordan han har konstrueret lige her på bloggen.

Jeg glæder mig personligt rigtig meget til at arbejde tæt sammen med de to herrer og det er faktisk ikke kun her på bloggen vi vil samarbejde, ca. en gang om måneden vil vi sammen stable en større fotoopgave på benene, som vi i fællesskab så vil løse, med hver vores speciale…

Her kan du læse lidt mere om os alle tre.

Mads og Kasper velkommen til!!

Relateret indlæg

1 Kommentar

Kasper Dunvad marts 12, 2010 - 8:30 pm

Mange tak for den fine præsentation.
Som sagt er temaet jeg har arbejdet på, fotofælder og det er også det mit første blogindlæg kommer til at handle om, så i kan godt glæde jer og have loddekolber og en god gang gåpå mod klar 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os