Noise Reduction med Lightroom 3

af Brian - fotomalia.dk

Det er allerede en lille uges tid siden at Lightroom 3 er blevet frigivet, men først i går fik jeg opdateret! – Det ligner slet ikke mig…

I dag ser jeg lidt nærmere på en af de features der er blevet forbedret – Noise Reduction eller på godt støj reduktion som man bruger til at fjerne støj i billeder taget på meget høj ISO.

Nej det ligner ikke mig at være en hel uge bagud med at få opdateret mine programmer, men hele FotoMalia har knokle på højtryk for at gøre klar til den kommende Fotoweekend. Der har været kæmpe interesse for projektet, og vi vil gøre alt hvad der er i vores magt for at skabe nogle fede oplevelser, og den planlægning tager tid! Af samme årsag har nogle af vores posts også været en smule korte, da vi har brugt tiden på forberedelserne.

Lightroom 3 Noise Reduction

Nå til videoen..

Jeg er ret imponeret af den forbedring der er sket i forbindelse med Noise Reduction i LR, det er lige før at det er nok til at overveje en opgradering!

Men se med her

Det kan være lidt svært at se i videoen, men tro mig det virker!!
(Lige en lille note, denne forbedring er også opdateret i Adobe Camera RAW, så til dem der bruger CS5 er den også tilgængelig)

FotoMalia Shoots

Nå som sagt har vi jo haft travlt, og vi har faktisk været på flere shoots her over det sidste stykke tid, som jeg siger i videoen var vi faktisk afsted igår. Nu vil jeg ikke afsløre hvad det var vi lavede, for det skal stadig være en overraskelse for deltagerne på workshoppen, men jeg vil give jer et billede af Kasper der…. Ja jeg ved ikke helt hvad det er han prøver på ..

Kasper er nu indlagt med en fiberskade i venstre lår, spængte muskler i ansigtet og har rigtig ondt af sig selv.. Eller sådan føler han ihvertfald selv at han har det – i virkeligheden er han vist bare lettere kvæstet, da dette er det meste motion han har fået i flere år.. Så han skal også nok være klar til næste weekend!

Relateret indlæg

1 Kommentar

Anders juni 22, 2010 - 10:11 am

Ja, jeg har netop ventet på at se hvad LR3 byder på mht. noise reduction. Har vekslet lidt mellem om jeg skulle springe på NeatImage eller vente på LR3 og se hvilke forbedringer der kom på dette punkt

Efter lidt googling er jeg ikke længere i tvivl, jeg satser helt sikkert på LR3’s muligheder 🙂

http://modifiedphoto.wordpress.com/2010/03/28/lightroom-3-beta-2-noise-reduction-test/

Vi ses i Skanderborg 😉

Besvar

Smid en kommentar til os