Nogen gange skal der ikke så meget til!

af Brian - fotomalia.dk
Kasper Dunvad

Kasper Dunvad

Jeg bliver nogen gange overrasket over hvor lidt der egentlig skal til for at lave fede billeder, en mobiltelefon og lidt fantasi – nå ja også et kamera til rigtig mange penge..

Det var sent og vi var egentlig på vej hjem, men alligevel skulle vi lige leget lidt mere.. man kan aldrig lege for meget, det er jo det det hele handler om.

Jeg ville lige vise Kasper hvor meget lys der er i lommelygten i min nye telefon, og så kom jeg til at tænke på at det kunne man da udnytte til at tage lidt billeder!

Kasper Dunvad

Alt hvad der er brugt af lys på dette billeder kommer fra min mobiltelefon, og så en glødelampe der sidder lige uden for billedet i højre side. Tja man kunne jo selvfølgelig ha lavet billedet med to SB900 med gels og jeg skal komme efter dig, men nogen gange er det sku fedt bare at arbejde med hvad der er..

Jeg syntes det er et meget cool billede, men hvad siger i, hvis jeg nu ikke havde afsløret det med det samme, kunne i så ha gættet at det ikke var taget med et større setup?

Her er der lige et lille billede fra hele det komplicerede setup – Kasper er faktisk både VAL (Voice Activated Lightstand) og Model, hvem siger at mænd ikke kan multitaske – eller måske Kasper i virkeligheden ikke er en mand, Hmmm nu gir det lige pludselig mening hvorfor han trækker i nat kjole inden han går til ro…

Nå hvad siger i hvad syntes i om billedet, ville i ha gættet på at det var taget med en Mobil som lyskilde??

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Mads juli 9, 2010 - 8:31 pm

Hey drenge. Fedt billede! Tænk at der ikke skal mere til. Tænk på at vi pakker ca. 100 kg udstyr ned, hver gang vi skal ud og lege. Den hopper jeg ikke på længere – næste gang nøjes vi med et par mobiler og lidt af det lys som området nu engang byder på!

Besvar
Kasper fotomalia juli 9, 2010 - 10:07 pm

Hæj hov! Bare fordi mine pyjamas er lidt lange… Nå men jeg var faktisk selv lidt imponeret over hvad man kunne få ud af den lygte, og det er så fedt at være kreativ på den måde. Det blev nogle super billeder Brian.

Besvar
Mads-Peter juli 31, 2010 - 1:37 am

Imponerende resultat. Må jeg have lov at spørge hvilket kamera og hvilken ISO du måtte bruge? Det er især fedt, at du har kunne få så meget lys ind i øjnene (eller trække det frem i Photoshop eller hvad du har gjort) – det holder!

Besvar
Brian august 6, 2010 - 10:18 am

Ups.. Beklager Mads-Peter jeg havde vist overset din kommentar..

Billedet er taget med D700 – 24-70mm – 60mm – f/: 2.8 – ISO 2000.

Jeg har ikke efterbehandlet billedet i photoshop, kun justeret lidt kontrast i Lightroom..

Håber det var svar, og tak for roserne..

Besvar

Smid en kommentar til os