13. dec – Nikon D5 – X-mas FM Limited Edition

af Mads - fotomalia.dk

Ja det er blevet d. 13. december og i dag kan vi løfte sløret, for nogle helt vilde nyheder, som vi har glædet os helt vildt til at fortælle jer!

 

SNEAK PEAK

Så kom dagen endelig, hvor vi kan løfte sløret for et fantastisk projekt. Vi har endnu engang fået mulighed for at sætte vores præg på en af de nye modeller fra Nikon. Både udenpå men også software-mæssig, har kameraet fået et Fotomalia-touch. Lad os ikke holde det tilbage længere: Vi præsenterer hermed stolt NIKON D5 X-MAS FM Limited Edition!

 

CHRISTMAS TIME

Vi har haft et tæt samarbejde med Nikons topdesignere for at nå frem til et helt special jule-kamera. Der bliver kun lavet meget få versioner af denne skønhed. Så du skal være hurtigt ude, hvis du skal have fingrene i et.

 

Hvad kan det så?!

Spørg heller, hvad kan det ikke! Her nævner vi blot nogle af de nye features:

  • Der bliver introduceret 2 nye Nikone-farver (Jule-red® og Gran-green®) Vi ved i har ventet længe på et flere farver på huset og jeres bønner er blevet hørt.
  • Special-printet Snowflake-leather® (Med indbygget varme, så man ikke fryser fingrene i kulden!
  • Softwaren kommer med den helt nye “X-mads 2.4 Elf firmware” Her kan blandt andet nævnes, at man direkte i softwaren kan på vælge imellem 12 forskellige nissehuer, flere forskellige slags pynt og ca. 56 Jule-filtre”
  • Ved hjælp af den nye “her-skal-huen-sidde-genkendelse”, behøver folk ikke engang medbringe nissetøj, det klarer kameraet.
  • Det er nu også muligt at tilføje sne til sine landskabsbilleder. Vælg mellem “Snefnug”, “Fygning” eller “Da-far-var-dreng” mode. Vi skulle hilse og sige, at det fungere fantastisk! (se eksempler nedenfor)
  • Og en af de mest efterspurgte features, som vi næste ikke behøver nævne, da vi ved at det har været på alles ønskeliste i mange år: Indbygget Stegetermometer! Endelig kan man stå og grille og være med på “Se min mad-bølgen” Der er selvklart indbygget mulighed for at oploade til alle sociale medier med ét klik. (Behøver vi at sige at stegetemperaturen selvfølgelig ligger med i Exif-dataen) Ja tak!

 

I BRUG

Her kan i se et par eksempler, som er taget i sommers. Her kan man virkelig se, hvor flot kameraets software leverer:1RwssoABilleder fra i sommers, og Mads i almindeligt tøj. Taget med Nikon D5 X-mas Edition. 

 

SKØNHEDEN

Ja her er det så, i alt sin pragt. Vi håber i synes lige så godt om det som os. Vi har arbejdet på dette projekt i flere måneder og er så stolte over det stilrene look vi er kommet frem til.Nikon-d5-2Nikon-d5-1Her ses det nye stegetermometer, som vi alle har savnet

Nikon-d5-3

Detaljer af Nikon D5 X-mas FM Limited Edtion

 

DISKRETION ØNSKES

I er som sagt, de første der får kendskab til dette samarbejde. Så vi håber på at I vil respekterer vores ønske om diskretion. Det er meget vigtigt, at så få mennesker få kendskab til kameraets eksistens, da der som tidligere nævnt kun er ganske få eksemplarer produceret, og vi er bange for det blodbad der vil opstå blandt jordens befolkning, hvis de fik kendskab til dets eksistens. Vi snakker Walking Dead/Black-Friday agtige tilstande. Så holde jer derfor kun til Google+, da vi ved at ingen alligevel læser med der. På forhånd tak.

Nå ja koder – fandt du den? Der er nemlig kun én i dag.

Rigtig god jagt!

Vi ses

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Kim Sørensen december 13, 2015 - 8:30 pm

Haha – fedt koncept Mads, det lyder virkeligt specielt 😉 og et fint overskueligt lod 🙂

Besvar
perteilmann december 13, 2015 - 8:35 pm

Tak er kun et fattigt ord 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 14, 2015 - 11:16 pm

Dejligt at det kunne bruges!

Besvar

Smid en kommentar til os