Lightroom 3 – En lille genvej

af Brian - fotomalia.dk

Ja der er en lille smule stille her på FotoMalia, men vi går og lader lidt op, i morgen skal vi nemlig finde vinderen af vores store julekalender, og det bliver rigtig spændende. Vi er nok ikke helt klar til at afslører hvem der vinder i morgen, men det kommer snart.

Nå i dag får i en lille video

Lightroom 3

Ja en lille video kan det da lige blive til, den er ret hurtigt lavet, og der er ikke gjort det helt store ud af den, meeen mon ikke budskabet kommer igennem alligevel.

Jeg håber i kunne bruge genvejen, og vi glæder os til imorgen hvor vi finder ud af hvem der vinder..

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Catarina december 27, 2010 - 2:51 pm

Smart genvej og tak for den – jeg elsker i det hele taget genveje. Jeg er dog stadig ikke den store tilhænger af Lightroom, selvom jeg nu har haft det i en måned.

Det strste irritationsmoment er at når jeg smider mit SD kort i pc’en og henter billederne fra kortet til Lightroom, så kan jeg ikke få Lightroom til at slette billederne på kortet samtidig med importen, det kan jeg i Bridge. Det er altså træls, at jeg manuelt skal formater kortet og så synes jeg altså også at Lightroom er lidt langsommer end Bridge.

Kender du en genvej fra Lightroom til Photoshop, for den eneste mulighed jeg har er at højreklikke på billedet og sige redigere i Photoshop, igen en masse unødige klik. ?)

Besvar
Brian december 27, 2010 - 7:02 pm

Hmm ja jeg må sige at jeg syntes at Lightroom er helt fantastisk, og det er faktisk meget sjældent at jeg bruger CS5.

Jeg har ingen gode råd til at den ikke sletter billederne på kortet, med mindre at man bare kan trykke på “move” i Stedet for “Copy” jeg skal nok lige tjekke det senere..

Med hensyn til an genvej til Photoshop, så er det Ctrl+E, for eksport..

Det giver mig faktisk lige en idé til et indlæg, jeg ser lige om jeg når det til imorgen..

Besvar
Catarina december 27, 2010 - 10:31 pm

MAn kan ikke bruge “move” fra et SD kort, det var noget af det første jeg prøvede. 🙂

Glæder mig til dit indlæg, men det haster ikke, så ta’ dig bare tid. 🙂

Besvar
Catarina december 27, 2010 - 11:05 pm

PS – har lige opdaget, at efter du har brugr “g” til at hoppe til Library kan du bare trykke på “k” for at komme tilbage til Develop. 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os