Konkurrencetid!!

af Brian - fotomalia.dk

Så er det igen tid til en konkurrence, og denne gang vil vi se JERES billeder…

Konkurrencen

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne, som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i udfordringen, så det er altså ikke altid at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på hvordan “Udfordringen” lyder.

Billederne bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (dvs. os. Så det må gerne være nørdet) som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret hvis deres billede bliver vist.

Hvad er der på spil?

Ud over et fantastisk gavekort på kr. 25o,- til fotopusheren Fotoimport.dk, så er der selvfølgelig æren…

Idéen er; at disse udfordringer skal køre hver eller hver anden uge (alt efter vores tidspres) og derfor laver vi et “Hall of Fame”-Galleri her på sitet, hvor de bedste billeder bliver vist – og som om det ikke skulle være nok, så får man et fotomalia-diplom tilsendt… 😉

Udfordringen…

Denne uges emne er: “MIN LIDENSKAB”

Billedet skal være taget i tidrummet Fredag d. 07 okt. til og med fredag den. 15 okt. og det skal senest være hos os senest fredag d. 15 kl. 23.48

Her kan du indsende dit billede:
[ngg_uploader id = 5]

Ved at indsende dit billede, vedstår du at du, er ejermand af materialet og at du er fotografen bag billedet.
Fotomalia frasiger sig alt ansvar for ulovligt indsendt materiale og har til hver en tid mulighed for at fjerne upassende billeder fra galleriet.

Alt det med småt
Vi tager forbehold for at vi overhovedet ikke har gennemtænkt konceptet så fejl, mangler eller rettelser kan forekomme

Hvorfor deltage i konkurrencer

Personligt syntes jeg det kan være spændende at deltage i konkurrencer, da det kan udfordre ens evner og sætte fantasien på arbejde. Jeg deltager selv i konkurrencer en gang i mellem, har b.la. tidligere sendt billeder ind til BBC Wildlife Photographer of the year (og fået flere af mine billeder videre) og så har jeg selvfølgelig også deltaget i “The Nactus Award” (verdens største herpetologiske fotokonkurrence) som jeg vandt i 2006, hvilket sendte mig på en fantastisk ekspedition til Gabon.

Mit vinder billede fra 2006 – Det tog mig omkring 4uger at komme frem til netop dette billede, og jeg tog det udelukkende for at bruge det til “The Nactus Award”

Da jeg lavede dette billede havde jeg virkelig lagt mange tanker i hvilket dyr, hvilken baggrund og hvordan billedet skulle tages for at det passede bedst til den type af konkurrence det var, denne process lærte jeg selv rigtig meget af, og jeg syntes det er en god måde at udfordre sig selv på.

Inden jeg lavede billedet havde jeg faktisk printet mine 20 bedste billeder og fået en masse folk til at prioritere billederne efter hvad de bedst kunne lide, for på den måde at lære lidt om hvordan folk opfattede mine billeder. Så kort sagt tag denne konkurrence som en sjov måde at lære noget nyt på.

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Catarina oktober 8, 2010 - 7:44 am

Rigtig fed idé – glæder mig til at se alle bidragende. 🙂

Besvar
Catarina oktober 8, 2010 - 7:44 am

PS: Måske jeg selv deltager på et tidspunkt. 😉

Besvar
Brian oktober 8, 2010 - 9:44 am

Hej Catarina..

Selvfølgelig skal du da deltage, læste du ikke at man kan vinde et diplom???

Ja jeg tror også det kan blive rigtig sjovt hvis der er opbakning omkring det – så det gælder bare om at sprede budskabet 🙂

Besvar
Catarina oktober 8, 2010 - 12:02 pm

[…] Kik forbi Fotomalias blog, den er helt sikkert et besøg værd. Og deltag gene i konkurrencen. […]

Besvar
Therese oktober 8, 2010 - 1:01 pm

Det lyder da super spændende. Det kan være jeg deltager 🙂

Besvar
Mikkel Christensen oktober 8, 2010 - 4:39 pm

Fed idé, jeg er klar. Vil også lige anbefale Fotomarathon til dem der ik kender det, der er godt nok 1 år til næste gang, men jeg havde en god dag ud af det i hvert fald.
Dog irriterede det mig meget at man ikke måtte aflevere før tid, da de ellers ikke mente det var et marathon. Sig lige det til dem der løber en rigtig marathon på 3 timer i stedet for 4….

http://www.fotomarathon.dk/galleri.php

Besvar
Brian oktober 8, 2010 - 5:09 pm

Hej mikkel…

Fedt at høre du er med på noget sjovt, og her må du aflevere lige så tidligt du vil..

🙂

Besvar
Smart Objects | Fotomalia.dk oktober 12, 2010 - 12:10 am

[…] kan stadig nå at indsende billeder til vores fotokonkurrence. Sidste chance for at indsende er på fredag, så det er bare med at få taget et billede af jeres […]

Besvar
HKN oktober 13, 2010 - 5:32 pm

Her med sendt et billede ind, måske nok ikke det bedste billede jeg har taget, men klart et billede der føre mig tilbage til sommeren, tilbage til min lidenskab 🙂

Besvar
Thomas H, oktober 14, 2010 - 4:09 pm

“Alt det med småt
Vi tager forbehold for at vi overhovedet ikke har gennemtænkt konceptet så fejl, mangler eller rettelser kan forekomme”

Ha ha – super kommentar. :p

Besvar
Søren Skovsgaard oktober 14, 2010 - 10:44 pm

Fedt med konkurrencen, og selvom ugen har budt på flere 12 timers arbejdsdage, så har tankerne kredset om billedet, så hertil aften måtte jeg ganske enkelt, se om jeg kunne lave et billede der samler 3 lidenskaber i et billede.

Vil være rart at der var en bekræftigelse på at billedet var blevet lagret korrekt, vil jo være træls at misse deadline på grund af tekniske fejl

Besvar
Søren Skovsgaard oktober 14, 2010 - 10:45 pm

Ahh, så så jeg lige linket til galleriet, så bekræftigelse ikke nødvendigt 🙂

Besvar
Fotokonkurrence – Catarina.dk april 10, 2021 - 2:36 pm

[…] Kik forbi Fotomalias blog, den er helt sikkert et besøg værd. Og deltag gene i konkurrencen. […]

Besvar

Smid en kommentar til os