Kan Brian svede?

af Brian - fotomalia.dk

Tja det er jo nok et spørgsmål der her været på manges læber i meget lang tid. Men idag løftes sløret altså.. – Og ja vi skal endnu en gang finde svaret dybt inde i junglen i Ecuador!

Lidt forhistorie..

Det hele startede for mange år siden, da Kasper arbejdede som dyrepasser elever med mig som mester – det var en hård tid for Kasper…

Der kan være en del hårdt arbejde forbundet med at være dyrepasser, men bare vi kiggede på noget der lignede arbejde, eksploderede Kasper i en sky af sved.

Hvis vi rent faktisk arbejdede skyllede der flodbølger af saltvand ud af kuplerne i regnskoven – Kasper har simpelthen ekstremt veludviklede svedkirtler.

Men uanset hvor hårdt vi begge arbejdede (og jeg tror Kasper vil bekræfte at jeg også arbejdede) så kom vi aldrig i nærheden af at aktivere mine svedkirtler. Dette fænomen var Kasper meget forundret over og det fylder stadig rigtig meget i hans hverdag – måske dette rent faktisk er noget af grunden til han måde at være på…. Nå men, her opstod spørgsmålet: “Kan Brian svede” altså.

Nu, mange mange, år senere, ved et gammelt gravsted i en hellig klippe dybt inde i Amazonas har vi endelige fundet svaret, og jeg har taget det med hjem for at dele det med jer.

Ja som i kan se så har jeg faktisk også svedkirtler, og de virker, så Kasper det er altså bare dig der ikke kan tåle mosten..

Den hellige hule

Som i kan se på videoen så var det faktisk et rigtig spændende sted, Asser og jeg fandt den dag, og det skal i da selvfølgelig ikke snydes for, meeen i må vente helt til i morgen med at se billeder, for jeg har ikke kigget dem igennem endnu..

Så ses vi på bloggen i morgen??

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Kasper - Fotomalia.dk november 1, 2010 - 12:43 pm

Nu vil jeg godt lige starte med at kommentere på det du kalder at “arbejde”…
Jeg har i flere år set Brian møde fra kl 7:00 til 15:00 ish… MEN jeg ved ikke om man kan betegne uddelegering af arbejdsopgaver som hårdt arbejde?

Jeg husker tydeligt Brians opmuntrende skulderklap og rosende ord, når han på vej væk fra arbejdsområdet råbte “det får du lige fikset ik’, jeg skal bare lige ordne noget, så kommer jeg og hjælper”… Meeeeeen Brian havde åbenbart vigtigere ting for end at skovle jord sammen med os andre.

Jeg tror stadig på at du har et par svedkirtler gemt som vi kan se her på videoen, men som alle ved, ting som sjældent bliver brugt, virker ikke så godt 🙂

Besvar
Jesper Videbæk november 8, 2010 - 1:47 pm

Måske dette er noget for dig, Kasper.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/11/08/101141.htm?rss=true

😉 🙂

Besvar
Linco Feinberg december 20, 2010 - 10:16 pm

Hmm jeg var lige væk et øjeblik, men nu er jeg her igen..

Prøv MTB shoot

Besvar

Smid en kommentar til os