I gang igen (Læsernes galleri)

af Brian - fotomalia.dk

Det er ved at være længe siden, så der må helt sikkert være en masse af jer der har fået arkivet fyldt op med lækre billeder – billeder der bare venter på at blive set!

Hvis du har noget at byde på, så smid dit billede op så vi alle kan se og lære af det!

 

LÆSERNES GALLERI

Lad mig lige kort opfriske hvad det er “Læsernes galleri” går ud på.

Kort sagt, så er det din mulighed for at dele dine pletskud med de tusinder at fotoentusiaster der kommer forbi FotoMalia hver uge – og så er det din mulighed for at få en fast plads blandt “Ugens Udvalgte” for på denne måde at blive foreviget her på FotoMalia.

Alt hvad du skal gøre for at være med i legen, er at uploade dit billede herunder, og så har du altså mulighed for at blive udvalgt, få lidt konstruktiv kritik i “Ugens Billede”, og blive en del af en unik flok af fotografer der ligger her på FotoMalia. Ugens Udvalgte bliver offentliggjort hver søndag, og efter offentliggørelsen, starter legen forfra og du har altså mulighed for at lege med igen, med et nyt billede.

Alle der kigge med her på FotoMalia har hver uge muligheden for at udstille ET billede for de tusinder af læsere der hver uge kigger forbi – det betyder med andre ord at DU har muligheden for at udstillet et af dine billede hver uge i dette galleri!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=84]

HUSK at dit billede MAX må være 2000px på den lange led og max fylde 1MB!!!

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 3

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

Nå så er vi i gang igen, og vi glæder os til at se dit billede – hvis du tør lege med!!?

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Søren Skovsgaard januar 12, 2014 - 4:13 pm

Så lykkedes det mig at upload et billede til årets billede 2013, men ved 2 forsøg her kommer der ikke noget frem. Er det havnet i maskin rummet?

Besvar
Søren Skovsgaard januar 12, 2014 - 4:13 pm

og så kom det gange 3 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 12, 2014 - 4:15 pm

Ha ha – ja vores uploader er tilbage i top form… men det har godt nok krævet en del arbejde for at finde fejlen..

Du må være lidt mere rolig ved tasterne – de der triple klik de dur ikke!

Besvar
Lars Holmgaard januar 18, 2014 - 5:40 pm

Jeg er stadig i chok over at jeg ikke vandt julekalenderen for 3. gang i år! Jeg var faktisk så sikker på sejren at jeg slet ikke sendte nogen lodder ind…!

Billedet jeg har uploadet, var et (synes jeg) teknisk svært billede at løse. Jeg fik en ørering i hånden og blev bedt om at tage et lækkert billede. Jeg har ingen makroobjektiver, så det blev mit 35 mm f/1,4 jeg brugte og for at udelukke al statisk lys, så valgte jeg en lukkertid på 1/500 sekund og brugte to radiostyrede flash, der blev skudt op i loftet i en 45 graders vinkel. Den ene flash havde den hvide flap hevet ud, for at retningsbestemme lidt lys mod øreringen.

Jeg lånte et stykke tyggegummi af min kollega og satte øreringen der i, det virkede perfekt som holder. Så brugte jeg en sort mappe som baggrund, der samtidigt kunne give det blanke på øreringen noget at reflektere. Skyder man blanke ting som fx. sølv i et helt hvidt miljø, så bliver det et meget kedeligt billede. Der skal gerne være noget sort, der kan give kontrast.

Og vupti, efter en hurtig redigering, så var der et lækkert billede af en ørering! 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os