I can fly – Photoshop tutorial

af Mads - fotomalia.dk

Geronimooooo – “I can see my house from here” Lad os Photoshoppe os en tur ud i det blå.

Jeg var nede og lege lidt med en fotograf (Thanks Ian 😉 ) og endte med en omgang vildt sjove billeder. På det ene står jeg med ryggen til fotografen og laver et “limbo-bøj” bagover. Da jeg så billedet, vidste jeg straks at der kunne laves lidt sjov med det. Så det skulle i da være med til.

Her kan i se, hvad vi skal lave i dag. Og ja det er kun i Photoshop i kommer til at se mig hænge der – jeg skal ikke nyde noget af at skulle springe ud af et fly i virkeligheden. Det er kun Kasper, der er så crazy

Hvis i vil følge med, så kan i hente filerne her: Resources

Men nu til videoerne – der er nemlig 2 stk i dag.

God fornøjelse og god weekend, når i kommer dertil.

(27/8-2010 – update – video nr. 2 varer kun 4 min. Der er sket en fejl, så video 1 bliver vist igen derefter. Beklager )

Del 1.

Del 2.

Relateret indlæg

1 Kommentar

Marie august 30, 2010 - 2:15 pm

Super fin video Mads..
Hvis man må komme med et ønske til en tutorial video så skulle det være en, hvor du fortalte og viste hvordan man laver en Sort ramme rundt om sit billed på en nem måde..

Måske det er lidt simpelt – men det er noget der altid driller mig..

Besvar

Smid en kommentar til os