Herpetologisk fotografering – Wiii hvor jeg glæder mig..

af Brian - fotomalia.dk

Om en god måneds tid skal jeg holde et foredrag som jeg glæder mig mega meget til, jeg tror det bliver super fed…

Herpetologisk fotografering

Herpetologi er den gren af Zoologien der beskæftiger sig med krybdyr og padder, så et foredrag om Herpetologisk fotografering, ja det handler jo selvfølgelig om at fotografere krybdyr og padder – og det kan jeg godt li’..

Skovkobra (Naja melanoleuca) – Gabon

Det er NHF (Nordisk Herpetologisk Forening) der har spurgt mig om jeg ville holde et oplæg omkring emnet, og selvfølgelig ville jeg da det.

Her får i lige en copy/paste fra det oplæg jeg har lavet til NHF..

“I mit oplæg forventer jeg at tage udgangspunkt i min seneste tur til Ecuador, hvor mit formål blandt andet var at fotografere dele af biodiversiteten i det regnskovsområde som Randers Regnskov arbejder for at bevare, og jeg vil naturligvis også vise billeder fra andre ture. Ud fra dette vil jeg komme ind på nogle af de udfordringer der er forbundet med at fotografere krybdyr og padder i naturen, og hvordan jeg har forsøgt at tackle disse.

For de mere fototeknisk interesserede (fotonørder som jeg selv) vil jeg slutte oplægget af med en ”live” fotosession hvor I kan se hvordan jeg arbejder med at fotografere krybdyr og padder, og selvfølgelig stille en masse spørgsmål.”

(Hypsiboas calcarata) – Ecuador

Selv om jeg tager udgangs punkt i mine ture, så er de redskaber jeg vil snakke om også nogle der kan bruges herhjemme på vores egne dejlige krybdyr og padder. Dansk hugorm (Vipera berus) – Silkebrog

Det bliver super fedt, og jeg er så glad for at det er med udgangspunkt i at tage billederne i naturen, for det er jo netop det det hele handler om – at vise hvor fantastisk verden er!

Nå det var en hurtig lille update på noget jeg glæder mig til..


Relateret indlæg

8 Kommentarer

Mikkel Christensen januar 15, 2011 - 8:31 am

Lyder spændende. Jeg nåede desværre aldrig i Regnskoven i denne her uge da 4 fridage blev til 1, men jeg overvejer mandag hvor jeg alligevel skal pløje Jylland tynd.

Besvar
Brian januar 15, 2011 - 4:35 pm

Du skal ihvertfald være velkommen..

😉

Besvar
Catarina januar 15, 2011 - 8:38 am

Det lyder vildt spænende, det gad jeg godt høre. Skal foredraget holdes i Regnskoven eller er det et andet sted?

Besvar
Brian januar 15, 2011 - 4:36 pm

Det skal holdes i Aarhus, men jeg kommer til at holde foredrag i Regnskoven i år også…

Besvar
Anders januar 15, 2011 - 9:46 am

hehe, verden er lille, Brian

Jeg har netop over efteråret rådgivet min kollega omkring dSLR til en nybegynder. Han har kælderen fuld af slanger og andet stas – og han nævnte fornylig at han skulle til et foto-foredrag i hans krybdyr forening, der skulle vist komme en der hed Brian … 😉

Han glæder sig rigitg meget til foredraget – og ja, han endte naturligvis på et Nikon 😉 et D7000.

Held og lykke

Besvar
Brian januar 15, 2011 - 4:38 pm

Ja verden den er altså lille nogen gange, dejligt at høre at han glæder sig, så er vi da to 😉

D7000 er et godt valg, lækkert kamera og jeg syntes man for en del for sine penge – selv om det ikke er billigt.

Besvar
Arbejder på foredrag.. | FotoMalia februar 20, 2011 - 8:46 pm

[…] næste weekend skal jeg jo holde foredrag, og jeg glæder […]

Besvar
Bente marts 24, 2011 - 10:43 pm
Besvar

Smid en kommentar til os