Hårde løjer!

af Brian - fotomalia.dk

Nu er vi cirka midtvejs i vores Ecuador-ekspedition, og jeg skal love for, at grejet bliver sat på prøve – faktisk tror jeg aldrig det har været presset så hårdt før.

Har det hårde press haft konsekvenser? 

VAND, VAND og atter VAND

Ja, det er en meget passende overskrift på den sidste uges tid. Det har regnet en hel del, så jeg har stort set været gennemblødt lige siden vi satte første fodaftryk i regnskovsmudderet.

_D4A6278(600)

På nogle tidspunkter virker det faktisk næsten som om vandet kommer op nedefra – det er utroligt hvor højt en gummistøvle kan sprøjte vandet op, hvis den rammer vandpytten på den rigtige måde.

 

Alt det vand er rigtig rigtig hårdt for grejet, og alt har været gennemblødt op til flere gange, men det virker stadig. Jeg har min topynglingstaske med, og den klarer indtil videre skærene med bravour – den er virkelig fed, og jeg nyder de to Lensbarrels jeg fik på lige inden afgang (tak for det Pelle) de gør livet så meget nemmere!

_D4A0829(600)Tilopa’en har indtil videre klaret de tropiske regnskyl uden problemer!

Som sagt, har det meste af grejet klaret skærene, men der er også grej der lider lidt under kårene.

 

Wounded in action

Jeg har fået luftet fotofælden, men indtil nu har det været uden held – det eneste den her fanget er en masse vand – altså i vejrbeskyttelsen! Efter sidste nat var der faktisk så meget vand i fælden at jeg kunne hælde det ud af batterikammeret på D300 – nu har jeg ikke manualen med, men jeg er ret sikker på, at det ikker er meningen.

_D4A0242(600)

Jaguaren venter stadig derude – så vi knokler videre..

 

Til trods for de store mængder vand, så virker D300 stadig som den skal – det der Nikongrej det kan skisme klare nogle tæsk!

Den mest alvorlige skade mine trofaste tropper har pådraget sig er min MacBook Air, som har fået lidt ondt i skærmen – faktisk så ondt at der er nogle ret underlige halvmørke streger henover skærmen…

_D4A5581(600)Downloader dagens produktion af billeder – som I kan se er det vigtigt at holde orden på sine stumper…

 

Om skaden skyldes fugt eller et tryk, det ved jeg ikke, men computeren virker stadig, og jeg kan stadig arbejde uden de helt store problemer – så må vi behandle de sårede når vi rammer DK igen.

Det var alt her fra – jeg glæder mig til at vise mere fra de fugtige troper, og håber I har det godt i DK.

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os