Gennemgang af Bradsper

af Mads - fotomalia.dk

I dag tager jeg jer med bagom Photoshop, og viser hvordan jeg skabte Bradsper. Kig med her.

Idéen til Br(ian)(M)ads(Kas)per opstod da jeg sad og lavede vores “Alle for tre” billeder.

Materiale

Vi skiftedes til at tage en masse billeder af hinanden på grøn baggrund, og da jeg sad og kiggede dem igennem, tænkte jeg at det kunne være sjovt at lave en kloning af os alle tre. Faktisk sad jeg allerede imens Brian og Kasper skød færdigt og legede med et par af billederne. Faktisk fordi at jeg ikke havde prøvet at lege med Liquify tool i CS6. Og jeg skal lige love for at Adobe har omkskrevet dette filter – Brushsizen går nu helt op til 15000px og alt hvad man flytter rundt på sker real time, så man virkelig sidde og forme sine motiver.

the-freak-greenscreen

Puslespil

Vi spurgte jer jo om i kunne se, hvilke dele der hørte til hvem og hvis i ikke har gættet det, så kan i trykke på billedet her, og se hvilke dele der tilhøre hvem.
the-freak-sources_600px

– havde du gættet rigtigt?

Varianter

Vi ville gerne have at vores lille monster stod i et laboratorium, men det fungerede ikke helt som vi ville have det til.

Bradsper - kontor

Bradsper - lagerhal

Bradsper-in-the-lab

I lagerhallen

Vi fandt et billede fra et gammelt shoot, som fungerede lige som vi gerne ville have det. Problemet var bare at “Bradsper” ingen skuldre havde, så jeg fandt et nyt billede af Kasper, hvor beskæringen passede, og så kom billedet som sagt til at se således ud.

Bradsper-paa-fabrikken_600px

For de nørdede

Jeg har optaget en lille video, hvor jeg tænder og slukker for mine lag i PSD-filen, hvis det skulle have interesse. Jeg fortæller ikke, hvad jeg har været inde og gøre på de forskellige lag, men tænker det kan være sjovt at se, hvordan filen er bygget op.

God fornøjelse.

– Mads

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Kurt Hansen februar 16, 2013 - 9:08 am

Kæffft, how is han da ugly, men sikkert i god overensstemmelse med Darwins teori om “Survival of the fittest”. At være smuk og velskabt kan nemlig være meget belastende og særdeles upraktisk i det daglige arbejde, kan jeg hilse at sige 🙁

Besvar
Brian - fotomalia.dk februar 16, 2013 - 4:10 pm

Ha ha Kim, ja det er ikke altid lige nemt at være et skår!
.
Men jeg tror ikke Bradsper ville leve længe i den virkelig verden!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk februar 16, 2013 - 10:40 am

HA HA HA HA Mads det er genialt at ved Brians billede har du skrevet “hår” og ved dit eget har du bare skrevet hår 😉 Det er sgu go humor!
.
# Kurt Hansen. Jeg kender ganske udmærket det at være så velskabt at man knapt nok kan være i fred!

Besvar
Kurt Hansen februar 17, 2013 - 4:23 pm

Når jeg er til enkebal sidder jeg stille og roligt henne i et hjørne og slikker mine øjenbryn. Smut siger det så bare og straks har jeg hele kvindelandsholdet sværmende omkring mig. Pisse irriterende, når man nu gerne vil nyde sin øl i fred.

Besvar
Brian - fotomalia.dk februar 16, 2013 - 4:13 pm

Hey Mads – Jeg er så vild med et billede, han er virkelig grim (utroligt hvor meget Kaspers træk kan ødelægge)
.
Min svigerinde spurgte den anden dag hvem den nye mand på FotoMalia var – jeg forstod ikke helt hvad hun snakkede om før det gik op for mig at det var Bradsper hun snakkede om – hun havde ikke helt fanget at det var sammensat!
.
Til hendes forsvar, så tror jeg ikke hun gik i dybden med indlægget?

Besvar

Smid en kommentar til os