Fritlægning af hår

af Mads - fotomalia.dk

 

Jeg har lavet en lille video som i kan hygge jer lidt med. I denne video viser jeg, hvordan man laver en alpha-channel, som kan bruges til at lave en meget præcis udvælgelse af pixels. Mit demofoto i videoen er kun 72 ppi. I vil hurtigt opdage, hvis i afprøver metoden på et foto med 300 ppi, at i vil opnå et langt pænere resultat. Husk at denne metode kan bruges på alle objekter – og ikke blot hår. Der er også langt mere advancerede metoder til at lave super-skarpe alpha-channels, men det kan jeg vise jer i en anden video.

Klik på videoen herunder – god fornøjelse!

Husk I er meget velkomne til at stille spørgsmål her på bloggen eller på vores youtube-channel. Og kom endelig med kritik, hvis der er noget jeg hopper for hurtigt hen over, eller hvis der er noget i gerne vil have uddybet.

Relateret indlæg

1 Kommentar

14. December – Refine Edge | Fotomalia.dk december 14, 2010 - 5:04 am

[…] channels, som jeg næsten altid bruger ville det, i dette tilfælde, være en ret besværlig proces, da […]

Besvar

Smid en kommentar til os