FotoMalia nu på iPad!

af Brian - fotomalia.dk

Ja det er vist faktisk et par dage siden, men med Norgetur og andet travlhed, så er det faktisk først idag jeg har opdaget, at vores indlæg i Nikon Pro’s iPad-edition er kommet ud på pladen!

Kig med idag og se om jeg faktisk er i familie med “Villy Sleepvally”…

 

NIKON PRO PÅ iPAD

Nikon pro er et fedt magasin, men jeg syntes faktisk at det er endnu federe på iPad’en. Her er der en masse ekstra materiale, og emplementeringen af video fungerer rigtig fedt!
Digital-nikon1-6934fca2-3cb3-4b1b-a10a-34c92f6af27d-0-710x589Hvis man ikke allerede har hentet app’en, så kan jeg kun anbefale at man bruger lidt kroner på den, der er masser af inspirerende billeder at lure på!

 

VORES BIDRAG

Som jeg allerede har været inde på, i et tidligere indlæg, så var jeg meget glad for at Nikon Pro ville bruge et af mine billeder i bladet, og det gjorde det bestemt hellere ikke værre, at det også ville være med i iPad-versionen. Faktisk synes jeg at billedet gør sig meget bedre på iPaden, end det gjorde i selve bladet!
Photo-11-04-13-07.08.35

 

I tillæg til billedet spurgte Nikon Pro også om jeg kunne levere noget video til iPad-versionen, og selvfølgelig kunne jeg da det. Jeg fik fat i Kasper (ja han findes vist stadig!) og vi gik igang med at lave video – på ENGELSK!

At videoen skulle være på engelsk, så jeg egentlig ikke som noget problem (måske fordi ingen har fortalt mig at jeg lyder som “Villy Sleepvally” når jeg taler engelsk), det var faktisk først efter at jeg hørte mig selv tale på engelsk, at jeg begyndte at tænke, om det nu var en god idé!

Men jeg hva’ faen, -“hvis Villy kan, så kan jeg sgu også! – så afsted med videoen!

 

Jeg kan ikke tage meget af æren for selve videoen, det er Kasper der har lavet den, og lige bortset fra mit gebrokne engelsk, så synes jeg faktisk vi er sluppet meget godt fra det.

 

MERE HUND

Til slut, så smider jeg lige et par af de billeder som ikke nåede med i bladet, men som jeg selv synes er blevet meget fede.

 

Jeg håber du kunne lide galleriet, og at du fik lidt ud af videoen.

Tak fordi du kiggede med – og nej jeg er faktisk ikke i familie med Villy!

 

 

Relateret indlæg

11 Kommentarer

Navn april 16, 2013 - 8:28 am

Fede billeder, og godt gået 🙂 Godt du ikke er i familie med Villy:)

Besvar
Klaus Dræby :) april 16, 2013 - 8:30 am

Glemte lige navn…..

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 16, 2013 - 9:27 pm

He he.. ja det er meget godt – ja det er fedt at se sine ting udgivet, så glæd dig bare til bogen kommer!

Besvar
klaus dræby april 17, 2013 - 8:00 am

Glæder mig meget så 🙂

Besvar
Lars Holst Hansen april 16, 2013 - 4:49 pm

Halløj!
.
Herligt indlæg og fin video! Kan ikke ikke huske om du har nævnt det før men hvad er forsinkelsen på optagelse efter udløsertryk på iDevicen? Hvor meget forsinkelse er der i live viewet? – og er serieoptagelse mulig? Jeg har selv rodet lidt med en DIY udgave af WT-5 til Nikon D4, som du ved. Jeg syntes at forsinkelsen og det at man ikke kunne tage i serie gjorde det nærmest ubrugeligt. Tilgengæld er der ultrafedt at man kan fokusere og derved ikke er nødt til at bruge hyperfokalafstand.
.
Jeg har er dele på vej til et trådløst styret pan og tilt gimbal hoved samt zoomkontrol som jeg håber at få noget sjov ud af med ræveungerne i Grønland til sommer. Da vil jeg sandsynligvis bruge “DIY WT-5” men overvejer også en WU-1a til det nyligt anskaffede D3200.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 16, 2013 - 9:32 pm

Tror jeg har svaret, men gør det da gerne igen..
.
Forsinkelsen syntes jeg er begrænset, men der er igen mulighed for serieoptagelser!.
.
Liveview er lidt forsinket, men det er heller ikke meget (men for meget) – jeg syntes også forbindelsen var lidt ustabil, men det kan være pga min beskyttelses kasse.
.
Jeg syntes også at bedste feature er muligheden for at kunne efter fokusere det er noget bøvl at “gætte” eller bruge “hyper”.
.
Syntes det lyder meget spændende med din ny ehovede, det kunne jeg godt tænke mig at lege lidt med – det kunne være det skulle være et DIY projekt til Kasper!

Besvar
Lars Holst Hansen april 16, 2013 - 9:44 pm

Ja nu fik jeg gravet det gamle indlæg frem hvor du svarede – og forholdt dig lidt mere kritisk end i videoen… 😉
.
Man kunne helt sikkert lave en fed DIY løsning med servoer, gear og de rette kuglelejer men jeg tog den nemme (men dyre) udvej og bestilte denne http://www.servocity.com/html/pt785-s_pan___tilt_system.html Jeg kommer dog til at rode med at rigge en zoomkontrol til vha af noget follow fokus hejs beregnet til video med DSLR. Jeg har fået inspiration her: https://www.facebook.com/pages/Zimanga-Private-Game-Reserve/435518569809492

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 17, 2013 - 8:27 am

Det lyder dælme som et spændende projekt Lars! Nu må du sige til hvis vi skal hjælpe med noget 3D print af gear og den slags 🙂

Besvar
Lars Holst Hansen april 19, 2013 - 4:43 pm

Hej Kasper, tak for tilbudet men jeg har faktisk også et gear på vej i posten. Hvis det skulle være noget skulle det nærmere være en justerbar holder til servoen der skal dreje zoomringen. Det bliver evt lidt kompliceret at få lavet 3D model…

Besvar
Kasper - fotomalia.dk april 17, 2013 - 8:26 am

Jeg eksisterer skam endnu! 🙂
Totalt fede billeder og video! hrm hrm. Appen er henten og betalt da jeg regner med at du får flere billeder i, i år… ik?

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 17, 2013 - 8:37 am

Hva sulan… Det er sgu da ham der Kasper!
.
Dejligt at se lidt til dig igen!!

Besvar

Smid en kommentar til os