Fotomalia.dk nørde aften

af Brian - fotomalia.dk

I går aftes var der dømt nørde aften i fotomalia, vi var alle tre samlet, for at lave en lille “field test” af Kaspers nyligt indkøbte kina flash, bygge et vejr sikret “hus” til mit kamera også frem for alt var vi samlet, for ar have det lidt sjovt.

Field test
I løbet af den næste uge vil vi poste hele vores test, men jeg kan allerede godt afsløre at Yongnuo speedlite ikke helt er hvad Kasper havde håbet på. Selv om testen først kommer om et par dage får i lige et par af de billeder vi lavede i testen.

Jeg vil i løbet af ugen også fortælle lidt om hvordan billederne er taget, og Mads vil lege lidt med dem i Photoshop, så i kan godt glæde jer!!

Bygge projekt

Som sagt byggede vi også et vejrsikret “hus” til mit kamera, så jeg kan sætte fotofælder og kameraet ude over flere dage uden at det tager skade.

Af materialer kan jeg afsløre at vi både har været ude i gummi-manchetter, kloak rør og dykkerposer, for at nå frem til det helt rigtige.

Når Kasper “jeg har en idé” Dunvad først kommer i gang med et byggeprojekt er der ingen maskine der er for stor (tror han tænder lidt på det store grej), vi havde både gang i gasbrænder, hobbyknive og drejebænk, trods den forholdsvis lille opgave.

Kasper kommer i løbet af ugen med hele opskriften og selvfølgelig viser vi også vores “vejrhus” frem, så der kommer masser af spændende ting på bloggen i løbet af den næste uge, så det er bare med at følge med.

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Vejr beskyttelse | Fotomalia.dk april 2, 2010 - 9:25 am

[…] er det blevet min tur til at vise hvad jeg lavede på vores Fotomalia.dk nørdeaften. Mens mine to kollegaer bare fjollede rundt og lavede ingenting, fik jeg rent faktisk noget fra […]

Besvar
Field test af Yongnuo speedlite | Fotomalia.dk april 6, 2010 - 9:57 am

[…] havde sidste mandag den udsøgte fornøjelse af, at arbejde med det skrammel, og jeg må sige at der ikke gik mange […]

Besvar

Smid en kommentar til os