Fotomalia Camp logo – en skabelseshistorie

af Theis Poulsen

Man skulle næsten tro, at det var en professionel gæsteoptræden, vi i dag kan byde på hos FotoMalia. I virkeligheden er det dog vores egen Mads, som går all-in og viser, hvordan man gør tingene på den rigtige måde. 

Fotomalia Camp 2017

Som du selvfølgelige allerede ved, så gentager vi successen fra sidste år og afholder FotoMalia Camp 2017. Vi er i fuld gang med planlægningen, og jeg kan allerede nu love, at det bliver godt.

Til dem, der var med sidste år, så kan I roligt booke billet igen, for det bliver absolut ikke det samme – men mindst lige så godt 🙂

Det hele løber af stablen 16-17 september på Djursland, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Benzin på kreativitets-bålet

I forbindelse med årets camp skulle vi selvfølgelig også have lavet et logo, og til den opgave gravede vi Mads frem fra gemmerne. Det er ikke så ofte, I ser noget fra Mads her på bloggen længere, men han lever stadig.

Da vi havde fundet ham frem, hev Kasper en dunk benzin frem og hældte på den altid kreative Mads, og så skal jeg ellers love for, der kom fut i tingene.

Det der med lige at vælge den nemme løsning…. det findes ikke rigtig i Mads’ verden, og netop derfor er det mega fedt, det han laver.

Tjek videoen her og se, hvad der sker, når en kreativ mand kommer i gear, og hvordan du gør tingene på den fede måde:

 

Resultatet af Mads’ trylleri

FotoMalia Camp 2017

FotoMalia Camp 2017 – Logo – Hvid

Husk endelig også at smutte forbi vores Facebook-side hvor du kan se videoudgaven af vores logo, som også er tryllet frem af Mads i Photoshop 🙂

 

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Mads - FotoMalia juni 15, 2017 - 1:53 pm

Ja, jeg mumler og ja, jeg tænger til en ny mikrofon til mine tuts. Men det var superhyggeligt at lave en lille video til bloggen igen 🙂 Glæder mig så meget til CAMP’en nu. – Mafs

Besvar
Jacob Almtoft juni 18, 2017 - 11:40 pm

Bonderøven v 2.0 🙂

Spøg til side, MEGA fedt lavet!

Besvar

Smid en kommentar til os