FotoMalia Camp 2017

af Brian - fotomalia.dk

Tiden nærmer sig til dagen hvor Djursland eksplodere i et bonanza af uforglemmelige fotooplevelser – ja tiden nærmer sig til FotoMalia Camp 2017!

Er du ikke allerede tilmeldt, ja så er det nok ved at være tid til at få fingeren ud, for der er ikke mange pladser tilbage!

 

OPDATERET PROGRAM

Vil du være sammen med os en hel weekend i september og fotografere en stribe drømmesetups som du vil få svært at få genskabt på en lørdag eftermiddag i dit skur eller din baghave? Vi gentager sidste års succes og samler professionelle modeller, sportsudøvere, nørder og undervisere og tilfører kulør, ild, røg og lys for at iscenesætte den vildeste fotoworkshop der findes i Danmark.

I år har vi igen allieret os med meget spændende mennesker. Charlotte Aurora tager os med på en rejse til det konceptuelle fotografi, når hun og hendes modeller hæver baren for, hvad man kan forvente på en workshop. (Creative director, kostumedesigner & stylist: Charlotte Aurora Design. Fotograf: Michael la-Cour. Modeller: Kybele, Linnea Thomasia & Kristina Louisa Flavis)

 

En dag så tæt pakket med oplevelser, det tager tid at planlægge, og vi ligger gerne hånden på hjertet og erkender at vi endnu ikke er helt færdige. Når det så er sagt, så er det vi har planlagt allerede det fedeste program vi nogensinde har haft. Og med tanke på at vores Camp sidste år var verdens fedeste FotoCamp nogensinde, ja så siger det jo egentlig ikke så lidt!

Ud over Charlotte Aurora, så har vi også inviteret Danmarks absolut bedste falkoner Rasmus Nielsen, med til FotoMalia Camp 2017. Rasmus har lovet at han nok skal få samtlige autofokus systemer til at koge, samt levere et brag af et show.

 

Vi har netop tilføjet det nuværende program til “FotoMalia Camp 2017-siden”, så nu kan du læse endnu mere om hvad det er vi går og planlægger. Vi siger ikke at denne dag er noget for dig, vi siger bare at det bliver den fedeste fotodag i hele 2017, og at vi selv ville være meget kede af at gå glip af denne mulighed…

SE MERE OM FOTOMALIA CAMP 2017 HER

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os