Fotokonkurrence: Vinderen!

af Jon Detlefsen

Vinderen er fundet i vores fotokonkurrence: Hanstholm – Havet, Havnen og Menneskene

Se også sidste uges fem udvalgte, der alle får deres billeder udstillet på Hanstholm Fyr

Vinderen

Og lad os bare få spændingen udløst med det samme: vinderen af fotokonkurrencen er Mona Frederiksen, der med sit imponerende billede af bølgen, der brydes på havnemolen, har vundet en plads på vores workshop med årets pressefotograf Asger Ladefoged.

Stort tillykke til Mona fra os her på FotoMalia – vi glæder os til at se dig på fotoworkshop i Hanstholm den kommende weekend.

Læs mere om workshoppen her.

Tredje uges udvalgte

Også tillykke til de udvalgte i fotokonkurrencens tredje og sidste uge, der får deres billeder udstillet på Hanstholm Fyr sammen med de ti udvalgte fra de foregående to uger.

Billederne printes hos CEWE Nordic og kan ses på Hanstholm Fyr fra først i september.

De tilsammen femten udvalgte billeder fra konkurrencens tre uger har alle indgået i finalepuljen, hvor hovedpræmien var en plads på fotoworkshoppen med Asger Ladefoged.

Tredje uges udvalgte er: Færdigt Arbejde af Niels Nørgaard, Fiskepumpning af Oliver Birkebo, Surfers & Seagulls af Cecilia Samsson, Morgenhandel af Niels Nørgaard og Der Er Bedst På Den Anden Side af Rasmus Hove Andersen.

TAK

Stort tak til alle konkurrencedeltagere, der har bidraget med et væld af flotte, spændende, sjove billeder, der alle udtrykker en fascinerende diversitet i livet på og omkring Hanstholm Havn og dermed har taget del i fejringen af havnens 50-års jubilæum.

Også tak til vores samarbejdspartnere: fonden Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm og CEWE Nordic.

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os