Find vej i fotojunglen med Fotomalia

af Ard Jongsma
Fra AUTO til FOKUS

Har du lyst til at komme med på eventyr i junglen og samtidig få sparket dit fotografi et ordentligt nøk opad? Vi har et par ledige pladser den 30. september og 1. oktober, hvor du får lov at boltre dig i Randers Regnskov med to af Danmarks bedste naturfotografer når de andre gæster er taget hjem.

ET VASKEÆGTE JUNGLEEVENTYR

Vi har et hold Russere som var nødt til at melde sig ud af vores populære workshop “Fra AUTO til FOKUS” i efteråret. De havde beslaglagt en håndfuld biletter i håb om at kunne sælge dem til ågerpris, men de fandt ud af, at Brian Rasmussen taler dansk og Ard Jongsma noget der også ligner dansk mere end russisk. Så vi kan tilbyde et par ekstra pladser, for første gang siden vi startede workshoppen for to år siden.beslagt

Far AUTO til FOKUS er en weekend med dybdeborende fotoworkshops for et meget lille hold med meget sunde ambitioner i storslåede omgivelser. Workshoppen er ikke noget nybegynderkursus. Det er skræddersyet til lidt mere øvede fotografer. Når det er sagt, så kan de fleste være med som ikke længere har deres kamera på fuld AUTO.

ET SKRIDT VIDERE

Vi går i dybden omkring blandt andet grej, farver, lys, bokeh, komposition og historiefortælling mens vi boltrer os et af de steder i Danmark som har flest vanvittige motiver per kvadratmeter.

Du får en hel weekend med workshops og en vild overnatning i Regnskoven. Vi giver garanti for, at du kommer ud med en masse ny viden og inspiration. Vi giver også 200% træthedsgaranti, men du får et årskort til Randers Regnskov så du kan komme tilbage og gå rund i eget tempo senere.

FÅ MERE AT VIDE

Du kan få en masse mere at vide i vores præsentation af workshoppen herunder. Du kan også skrive til Ard Jongsma eller Brian Rasmussen her på Fotomalia eller spørge én af de mange deltagere som har været med på tidligere udgaver i vores Facebookgruppe.

Du kan også læse om sidste ugave af workshoppen her.

Vi glæder os umådeligt til at sparke workshoppen i gang igen og håber, at vi får lige præcist dig med denne gang!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Bo Bruus-Jensen juni 18, 2018 - 10:23 pm

Hej.
Jeg vil gerne tilmelde mig workshoppen 30. September 1. August i Randers Regnskov.
Send mig venligst en stråle om hensigsmæssigt udstyr, specielt macrofiltre og objektiver.
Bo

Besvar
Bo Bruus-Jensen juni 18, 2018 - 10:25 pm

Det skulle have været til 30. oktober.
Sorry.

Besvar

Smid en kommentar til os