Efterlysning!

af Kasper - fotomalia.dk


Ja hvor skal man starte..

Min dag startede fint og omkring kl 14 tog jeg ud for at tage billeder til mit blogindlæg som skulle have været noget helt andet end det her. Jeg kom desværre ikke så langt…

14:40 kører jeg på motertrafikvejen fra Århus mod Grenå og alt går rigtig fint som det plejer, llige indtil CRASH, SMADDER, BANG, BRAG, HVIIIIIN, BONK !!

Jeg kiggede omgående i bakspejlet for at se hvad der skete – men det var væk…altså bakspejlet.. og så var det jeg opdagede at jeg var dækket af glas, for min siderude var der heller ikke mere.. Jeg kørte et splitsekund efter uheldet ind til siden og ville springe ud af bilen for at se hvad der var sket med den anden bil, men min dør ville ikke åbne så jeg lagde mig ned på sædet og sparkede alt hvad jeg kunne flere gange, men ligelidt hjalp det. Så spakede jeg resterne af glas væk fra ruden og kravlede ud, samtidig med at jeg kiggede efter den formodede anden bil og så var det jeg så den..! Den holdte i det modsatte nødspor og der var en mand på vej ud… Jeg har set det her ske flere gange på denne vej så jeg tændte fuldstændig af og løb mod manden samtidig med at jeg råbte “VAR DET DIG DER FUCKING KØRTE IND I MIN BIL?” han bakkede lidt væk – for jeg kom løbende med knytnæver hævet og han sagde meget hurtigt “NEJ NEJ og bilen der ramte dig kørte bare videre, men jeg så hvad det var for et mærke.!”

Den røde pil viser hvor den modkørende bils sidespejl ramte mig og skrabte hen ad moterhjelmen.

Manden som stoppede kunne fortælle mig at han var blevet overhalet af en bil som kørte meget hurtigt, han regnede med at bilen ville trække ind foran ham, men den fortsatte forbi to lastbiler og der kom jeg i den modsatte bane..

Begge lastbiler kan umuligt have undgået at have set ulykken men der var ingen af dem der hverken reagerede, stoppede eller meldte sig som vidne….

Nå men på nuværende tidspunkt var mit eneste mål at få fat på personen i den bil som ramte mig, men vi skulle jo liiiige ringe til politiet først…. Nååååå ja politiet, det er da dem man ser en gang imellem i fjernsynet.. Jeg troede ikke de fandtes i virkeligheden.. og det gør de heller ikke… Politiet ville hverken optage rapport, sende en efterlysning ud eller komme til stedet for at fjerne vragdele.. Men men, det havde jeg jo godt regnet med, ulykkesstedet var jo heller ikke i nærheden af en pølsevogn…

Manden som standsede, hans bil var blevet ramt af vragdele som sprøjtede af min og modpartens bil, så vi udvekslede lige visitkort. Lige inden han smuttede fortalte han at han var journalist på Århus Stiftidende og hvis det var ok med mig ville han lave en efterlysning af modpartens bil i avisen – og det var det selvfølgelig, så han hev lige et lille fint Nikon D90 frem og skød et par billeder… Det kan nok ses i avisen i dag..

Varevognen som ses bagved var den mine forældre kom i og hente mig, den snuppede jeg lige og kørte mod Århus for at se om jeg kunne finde bilen der kørte ind i mig – det kunne jo være at hans bil også var punkteret.. Jeg ledte på alle tænkelige steder indenfor en radius af 10km, men det eneste jeg fandt var nogle glasskår en kilometer fra ulykkesstedet hvor han tilsyneladende var drejet fra mod Randers eller Rønde.

Og nu kære læsere er det at i kan vinde endnu flere penge her på bloggen!!

Hvis i tilfældigvis har set denne bil, kender denne person som kørte bilen eller ved hvor han opholder sig, så udlover jeg hermed vores selvrisiko på 10.000 kr for oplysninger som kan føre til hans anholdelse!
Hvis du har oplysninger som kan hjælpe til opklaringen af denne sag kan man kontakte Århus politi eller skive en mail til mig til kd@fotomalia.dk. Husk at skriv jeres nummer og adresse så jeg ved hvor jeg skal sende pengene til 🙂

Den flinke journalist som stoppede og hjalp med at ringe til politiet og nå efterlyser bilen i avisen, mener meget sikkert at det var denne slags bil han så. En Renault Megane af den korte slags. Enten champagne farvet eller noget i den stil.

Hvad mener i om den slags, hvad er en passende straf for denne person?
Ville i standse og være vidner?
Ville i have fulgt efter bilen hvis i så han bare stak af?

Det ville jeg!!

Relateret indlæg

17 Kommentarer

Mads oktober 13, 2010 - 6:24 am

Hej Kasper. Jeg kan desværre ikke oplyse dig, hvor forbryderen befinder sig. Men jeg kan sige dig, at jeg er glad for at du stadig er her, og at du ikke havde hverken kone eller børn med i bilen.

Lad os håbe at han melder sig selv, inden du finder frem til ham!

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 13, 2010 - 8:42 am

Hej Mads.

Ja det er et utroligt held at jeg ikke havde mine unger med, de er næsten altid i bilen, men tilfældigvis var det bare mig.
Ja han skal enten gemme sig godt eller melde sig selv 🙂

Her er et link til stiften.dk’s efterlysning

http://stiften.dk/article/20101013/AAS/101019894

Besvar
Brian oktober 13, 2010 - 11:02 am

Hej Kasper..

Hvis det var en psykopat som dig jeg var kørt ind i var jeg sku også flygtet… Ha ha du er skør..

Og tænk hvad man gør bare for at have noget at brokke sig over på bloggen 😉

Ej spøg til side, det er fandme ikke i orden bare at køre fra ulykkesstedet, det gør man altså bare ikke..

Til dem der ikke kender Kaspers humor, så er han altså en fornuftig mand, så bare rolig.. (han har dog lidt temperament)..

håber du er ok..

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 13, 2010 - 11:11 am

Hvad siger du Brian?
Jeg er da på ingen måder fornuftig 🙂 men tak for at du lader som om du synes det 🙂

Men spøg til side, jeg synes ikke det er fedt hvis denne person går ustraffet fra dette, men hvis han nu blev fanget af politiet, så er det en alvorlig sag for ham nu når han er flugtbillist, det er en af de ting der koster meget dyrt.

Besvar
Ivar oktober 13, 2010 - 11:46 am

Hej Kasper,
Godt det ikke gik værre. Når jeg er færdig med at bombe en virksomhed i Silkeborg, må du gerne låne mit varmesøgende krydsermissil. Du kan evt. også arrangere en kontrolleret nedsmeltning af Injotens bopæl med tilhørende flugtvogn. Han skulle ha´ åbnet for en kasse lussinger sådan en klaphat.
Hvordan pokker kan du da også finde på at forstyrre ordensmagten med en så banal sag som en Parkerings skade. Få dig dog nogle sunder interesser. 🙂 Jeg har da to hunde hvis du finder gerningsmanden. De bidder ikke, men de vil gerne holde i hånd!!!

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 13, 2010 - 12:30 pm

Ha ha ha 🙂

Åååååha Ivar, jeg kan kan godt li’ din måde at tænke på, det var godt vi ikke begge to sad i bilen, så havde vi startet 3. verdenskrig 🙂

Besvar
Jesper Videbæk oktober 13, 2010 - 2:58 pm

Argh for fanden da også. Sådan nogle idioter er der desværre alt for mange af. Min kollega har en ven der blev kørt ned i sommers på landevejen mellem Odder og Horsens. Han lå i grøften i 6 timer inden han blev fundet og er stadig på hospitalet. Bilisten stak af og Politiet sad på deres hænder.
Det var måske en god idé at etablere nogle flere pølsevogne rundt omkring.

Besvar
Gorm Branderup oktober 13, 2010 - 3:01 pm

Hej Kasper,
Hold kæft hvor er det flabet, desværre har jeg set det tit og ofte – jeg har taget din og Stiftens historie og opdateret på min web http://www.stop-flugtbilisten.dk

/Gorm Branderup

Besvar
Jesper Videbæk oktober 13, 2010 - 3:09 pm

Hey Gorm.
Godt initiativ med den hjemmeside og FaceBook gruppe. Har meldt mig ind 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 13, 2010 - 4:48 pm

@ Jesper. Ja jeg har faktisk tænkt på at have nogle franske hotdogs liggende i handskerummet, det kunne måske lokke dem frem 🙂

@gorm. Det er som Jesper siger et rigtigt godt initativ med den hjemmeside.
Det er utroligt som der fokuseres på at kriminalisere folk der kører liiige lidt for hurtigt fordi de ikke sidder og glor på speedometeret hele tiden og når så endelig der kommer en mulighed for at få fat i ligepræcis de folk som gør vejene usikre – ja så er det ligemeget, for alle deres kampagner om trafiksikkerhed bunder ikke i noget reelt, det drejer sig kun om stemmer til næste valg…fantastisk tankegang…

Jeg har forresten fået en Citroen C1 som lånebil det næste stykke tid…. Den er rød…. Total macho bil!! Jeg har allerede bestilt en varevogn, det andet er sgu for pinligt…
Beklager hvis jeg støder nogen, det er fint at komme i kontakt med sin feminine side med sådan en bil, he he 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 13, 2010 - 4:59 pm

Det er forresten også på forsiden af Randers Amtsavis i dag.
http://amtsavisen.dk/apps/pbcs.dll/forside?profile=1026

Har også skrevet til radio ABC og bedt dem sende en efterlysning i radioen.

Jeps, jeg skal nok få fingrene i dig makker !

Besvar
Søren Skovsgaard oktober 13, 2010 - 5:25 pm

Puha, ja den beskrivelse rejser jo flere spørgsmål end den besvare

1) Hvad skulle det oprindelige blog indlæg have handlet om, og hvornår får vi så det at se 🙂
2) Hvis en rød C1 er pinlig, hvad er så den bil der er vist skadet på billederne 🙂
3) Hvad er det for nogle biler i har i Jylland nu om dage, hvor i har bakspejlet siddene på siden af bilen? Har i så placeret sidespejlet øverst i midten af forruden?

Nej, seriøst. Godt at du er uskadt, og ja hvor er der bare for mange idioter på de danske landeveje. Håber du finder ham.

Besvar
Brian oktober 13, 2010 - 5:37 pm

Tak endelig en der punker Kasper for at køre rundt i en Balingo….

Jeg ville nok ikke ha gjort noget ud af sagen hvis jeg havde kørt i sådan en bil, tænk at være plastret til over alt på nette foran sådan en bil…

Godt det ikke er mig..

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 13, 2010 - 6:58 pm

Ha ha ha ha 🙂 Søren!! ja for faen, jeg var lidt ophidset da jeg skrev indlægget, så sidespejl blev til bakspejl. Havde det nu været mit bakspejl der manglede havde sagen nok været mere alvorlig 🙂

Og så vil jeg godt liiiige stoppe den moppen inden det går for vidt!! Berlingo er en ganske fremragende bil/kasse med hjul. Det er en ægte mandebil hvor det flyder med rod og gamle McDonaldsposer i ladrummet. Man kan ikke ligefremsige at en C1 har et ladrum!

Men for at besvare dit første spørgsmål Søren, så skulle jeg havde anmeldt en ny dims fra fotoimport.dk. Utroligt nok overlevede den lille kinesiske dims ulykken og alene det vil give den 5 stjerner. 🙂 Jeg skal nok snart komme med et indlæg som passer bedre ind i bloggens genre, medmindre der er endnu en idiot der kører ind i mig, eller jeg fanger fjolset som stak af, for hvis jeg gør det bliver Fotomalia.dk ligepludselig til SAW !!!

Besvar
Thomas H, oktober 14, 2010 - 3:35 pm

Mon ikke der er nogle autoværksteder i omegnen som vil få en Reno (gider ikke stave bilnavnet rigtigt, det er så bøvlet) :p ind til rep.? for hvis den er gået lige så meget i stykker som din, hvilket man må formode, skal den da fixes.. Så det kan vel være at det kan løses ved en rundringning til et par autoværksteder.. 🙂

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 14, 2010 - 6:55 pm

Hej Thomas.

Det er ligepræcis det næste jeg skal i gang med 🙂 Supergo ide.

Det er utroligt så nemt opklaringsarbejde er, gad vide om man skulle lave en manual til politiet?

Besvar
Ansat som pressefotograf! | Fotomalia.dk oktober 19, 2010 - 6:04 am

[…] billeder i avisen for første gang i mit liv, men hvis jeg skal gøre så meget som der er sket siden sidste tirsdag, så tror jeg bare at jeg bliver i mit nuværende […]

Besvar

Smid en kommentar til os