A, B, eller C – hvad ville du have valgt?

af Brian - fotomalia.dk

Syntes du også det kan være svært at vælge det helt rigtige billede – skal det være det ene eller det andet, eller måske et helt tredje? Jeg er sjældent enig med min “billedredaktør”, om hvad der er det rigtige billede, men er jeg farvet af fotonørderi, eller er det ham der er kedelig?

Hvilket af disse tre billeder er din favorit?

 

SSSÅ DER SSSLANGER I SSSLANGETEMPLET

Slangerne er atter flyttet ind i Regnskovens slangetempel, og denne begivenhed skulle selvfølgelig foreviges, og formidles til alle interesserede, men hvilket af de tre nedenstående billeder ville du vælge til at fortælle denne historie?

Billederne minder meget om hinanden, men jeg syntes dog at der er

_D4A9006(800)

Billede A

 

_D4A9014(800)

Billede B

 

_D4A9017(800)Billede C

 

Jeg har min klare favorit (B – eller måske C), min billede redaktør havde hans (A), men hvilket et er din – smid en kommentar!

 

Relateret indlæg

18 Kommentarer

Kim Sørensen april 12, 2014 - 2:38 pm

Jeg er enig med redaktøren (Kristian?) – til formidling af historien ville jeg klart foretrække billede A, da formidling oftest handler om et klart billede der tydeligt viser de man er ude efter. Men havde der været bare en smule mere dybdeskarphed i B’eren, samt at der ikke var et slangehoved lige foran smilet, så havde jeg nok valgt det selv,d a det giver fornemmelsen af at dyrene er på vej ud imod beskueren, men som det er synes jeg at der er for meget ude af fokus.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:00 pm

Ha ha… Nej nej det er ikke kristian der er redaktør, han er blot model!

Det er Asser (formidlings leder) der er den hårde og uretfærdige…

Tak for dit input – det er altid spændende at høre hvad andre syntes!

Besvar
Theis Poulsen april 12, 2014 - 6:34 pm

Jeg ville også gå med billede A.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:00 pm

Takker for kommentaren!

Besvar
Theis Poulsen april 12, 2014 - 6:34 pm

Jeg ville også gå med billede A.

Besvar
Martin Dyg april 12, 2014 - 7:17 pm

“Billederne minder meget om hinanden, men jeg syntes dog at der er”
Mangler der ikke noget til den sætning?

Jeg er enig med de andre, A er bedst. Af den grund at der er fokus på manden og slangerne. Samtidig får man effekten af at slagerne springer ud i hovedet på en, fordi de bliver uskarpe på grund af DOF.

Og super fedt billede i øvrigt!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:08 pm

… Forskel. (skulle der stå!)

Tak fordi du lige giver en headsup når jeg nu ikke kan gøre en sætning færdig!

Og mange tak for input og roser!

Besvar
Henrik Vind april 12, 2014 - 7:40 pm

Jeg ville også gå med billede A.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:08 pm

Tak for input!

Besvar
Carsten Egevang april 13, 2014 - 1:58 pm

Helt klart billed B!
Man har “slangetæmmerens” ansigt skarpt – og samtidigt får man en slange “lige i face”! SMUKT!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:09 pm

Takker for input!

Besvar
Søren Skovsgaard april 13, 2014 - 4:13 pm

Jeg ville også gå med A, da de to elementer billedet handler om Slangerne og dyrepasserne med alle sine slanger er i focus og straks drager ens opmærksomhed.

I billede B synes jeg det er synd at der er en slange der dækker hans smil og den slange der er på vej ud af billedet og ude af fokus dominere billedet for meget.

C mangler fokus på dyrepasseren og igen er den slange der er på vej ud af billedet og ude af fokus for dominerende.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:10 pm

Jeg er også lidt træt af den slange der lige tager hans smil! – Øv

Tak for input!

Besvar
Jacob Almtoft april 16, 2014 - 1:07 pm

Jeg ville vælge B eller A, nok mest A, da du inden for dybdeskarpheden har mest af det historiefortællende i fokus.

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:10 pm

Takker for input!

Besvar
Jon Detlefsen april 21, 2014 - 1:19 pm

C – uden tvivl. Det er klart det mest spændende og legende foto. Der er en spændende dybdefornemmelse, og billedet fortæller historien på en mere rolig måde, end de andre, da der er fokus på det væsentlige, og resten træder i baggrunden. Det væsentlige er slangerne suppleret af mængden af slanger og “slangetæmmeren” med slangerne i favnen. Og selvom det kun lige er hovederne på slangerne, der er skarpe, er der ingen tvivl om, hvad billedet handler om. Det fine er, at billedet fortæller historien samtidig med, at det leger og udfordrer mig som beskuer. C er klart det mest langtidsholdbare – de andre er fine men forsvinder hurtigt i glemslens tåger sammen med alle de andre super skarpe, almindelige billeder. Og dette var jo naturligvis udelukkende min holdning til billederne uden at skele til den komercielle brug af det:)

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:12 pm

Ha ha ha – Jon jeg havde faktisk gættet at dette ville være din favorit – men jeg er ikke uenig!

Besvar
Brian - fotomalia.dk april 23, 2014 - 7:10 pm

Jeg er også lidt træt af den slange der lige tager hans smil! – Øv

Tak for input!

Besvar

Smid en kommentar til os