9. December – Ugens udvalgte (uge 48)

af Brian - fotomalia.dk

Langt om længe er vi klar med en opfølgning på ugens billede fra uge 48 – ja det har trukket lidt ud, og det beklager vi – men bedere sent end ømme tæer, som man siger…

Tag et kig på de udvalgte, og se da også lig eom du kan finde dagens link…

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

 

UGENS #1

Lars deler her et dejligt billede der er fuld af stemning og fart!

Efterredigeringen af dette billede får det i mine øjene til at ligne et billede der er af ældre dato – det kan jeg godt lide, og det får mig til at tænke på når Jørgen Leth tager seerne tilbage til et Tour de France hvor cykelrytterne selv havde deres lappegrej med – dejligt.

Den relativt lange lukkertid er vel valgt og giver en fin bevægelses uskarphed der understøtter historien – Fedt!

Lars, stort tillykke med billedet!

Lars-Krogsgaard---Min-ven-Ask-i-fuld-fart-på-sin-racecykel-i-foråret.-larskrogsgaard-dk

Uge 48 – Lars Krogsgaard – Min ven Ask i fuld fart på sin racecykel i foråret. larskrogsgaard.dk

 

UGENS #2

Jeg er vil med billeder som dette – det er så fedt når fotografen har fundet den kreative vinkel – fedt!

Jeg har faktisk ikke så meget at sige til billedet, jeg syntes det fungere godt, og jeg syntes det er en sjov og anderledes måde at få et minde med hjem – på den anden side, så ved jeg ikke helt hvor og hvordan et billede som dette skulle bruge, men det er nok bare mig der ikke er kreativ nok 😉

Karin – dejligt billede, og stort tillykke!

Karin Munk Gråsten slot

Uge 48 – Karin Munk – Gråsten slot

 

 

UGENS #3

Jeg har sagt det før, og nu kan jeg så konkludere det igen…. Jeg har en svaghed for natbilleder!

Sigge, jeg syntes du har fanget en lækker stemning fra en stille og forladt havn – det fungere top godt, og man kan nærmest fornemme ensomheden!

Desværre (i mine øjne) så bryder din fotomakker lidt denne stemning – han er lige præcis så meget med at han tager fokus, men ikke nok med til at han er historien – øv, jeg tror jeg ville have undladt han, eller rykket ham tættere på

Sigge også et stort tillykke til dig

Sigge-Bjerkhof-Nordhavn-by-night.

Uge 48 – Sigge Bjerkhof – Nordhavn by night.

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

 

 

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Ugens billede holder pause i resten af julekalenderen, men vi forventer at være tilbage efter jul, eller aller senest i det nye år!

 

BRIANs BILLEDE UGE 47

Randers Regnskovs brochure for 2014 står for døren, og derfor har jeg været igang med at lave et nyt billede til forsiden – Herunder er bit billede, men mon ikke det kommer til at ændre en lille smule karakter inden det rammer forsiden…

2013_december_06_

I år har vi valgt at sætte fokus på et par af regnskoven’s nye beboere

 

Hvis du vil se et par af de ældre brochure, så kan du se dem herher eller her

Det var alt for nu. Tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

 

DAGENS LOD

Som altid i mine indlæg, så har jeg gemt to lodder her på FotoMalia – det ene er ret nemt, men nummer to kræver måske lidt af en rundtur, for i dag kunne jeg godt være så snu at jeg har gemt lodderne på en side som dette indlæg linker til via et bit.ly link…. Thi hi….

God Jagt!

 

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Kim Sørensen december 9, 2013 - 8:10 pm

Brian din tosse… det trick brugte i også sidste år 😉

Tjek og Tjek…

Besvar
Jesper Videbæk december 9, 2013 - 8:26 pm

Done!
Vilde øjne de der pelsfætre har.

Besvar
Per Teilmann december 9, 2013 - 8:47 pm

Så er den ged øh lemur barberet og kaffen kan nydes 🙂

Besvar
Thomas Hupfeldt december 9, 2013 - 9:27 pm

Done.. 🙂 Det var lidt lettere end det der hjerte fis som ingen forstår.. :p

Besvar
Jacob Almtoft december 9, 2013 - 9:28 pm

Rigtigt fedt billede Lars!

Besvar
Jacob Almtoft december 9, 2013 - 9:38 pm

Begge links fundet succes !… nu tilbage til hjertet…..

Besvar
Catarina december 10, 2013 - 7:24 am

Husk hvad der stod i den ene kommentar der er altid to sider af et ❤. 🙂

Besvar
Catarina december 10, 2013 - 7:24 am

Lækre billeder I der har fået sendt ind. 🙂 Tillykke til Sigge med førstepladsen. 🙂

Begge link fundet og de var næsten ikke for lette – men dejligt med noget let på hverdagene hvor tiden ikke er til lange “skovture” 😉

Besvar
Dorthe december 10, 2013 - 8:58 am

Så er der fundet lodder for både den 8. og den 9. december.
Puha…
Men jeg er stadig foran derhjemme, han er bare så langsom..:-) og skal have lidt hjælp engang imellem.

#JegErBareGo´

Besvar
Jørgen Lawaetz december 10, 2013 - 4:20 pm

så er der smidt 2 lodder afsted, dejligt med et par lette links for engangs skyld 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os