4. December – Greeting Earthlings

Hej Folkens, så blev det d. 4 og det betyder jo at vi skal kigge på lidt Photoshop-gøjl.

Sidst jeg lavede et indlæg var jeg helt nede i kulkælderen da min legeplads, worth1000.com, var 99.9% lukket ned. Men så skete der et mirakel!

 

Reddet i 11. time

Sitet blev i sidste sekund opkøbt/overtaget/reddet og kører nu igen med dejlige Photoshop-konkurrencer. Så nu kan man igen få øvet sig og kæmpe med PS-nørder fra hele verden!

 

“Interstellar Graffiti 8”

Jeg fik taget mig sammen den anden dag (følger du stadig med – eller er du helt væk i at lede efter koder? – den har ikke været der endu, så ved du det.. med mindre jeg lyver..hmmm) Nå men jeg fik som sagt taget mig sammen og bruget et par timer til at lege med min idé. Emnet var “Vis hvordan rumvæsner ville vise deres existens, hvis de kom forbi jorden”. Jeg gik som altid i tænkeboks og synes det kunne være sjovt at lege med nogle store bogstaver i en ørken ( ok det var ikke min første idé – jeg var også lige forbi at det var skrevet ind i et isbjerg; altså det stykke som er under vand. )

 

Sources

Som altid gik jagten ind på sources. Herunder kan du se mine kildebilleder. Jeg fik udskiftet himlen, leget med 3D funktionen i Photoshop CC på mine bogstaver og en custom brush til at lave lidt planter.

 

hello-sources-1500_px

 

Slutprodukt

Her kan i se det endelige billede. Jeg var færdig kl. ca. 02.15 om natten, og har efterfølgende fundet en del småfejl. Men jeg har ikke taget mig sammen til at rette dem – så her får i den endelige verion råt for usødet.

Hello_1500px

 

Resultat

Jeg endte faktisk med at vinde konkurrencen – yeah. Der var dog kun otte deltagere, så det var ikke den vildeste sejr, men fedt at være igang igen.

 

Koder?

Har du fundet en kode – måske to – måske tre? Jamen jeg kan da afsløre så meget, at hvis du er kommet hertil uden at støde på koden, så er du kommet for langt. Du skal kun finde én kode i dag (jeg er jo ham den flinke)

 

Ha’ en fantastisk dag.

 

– Mads

Mads - fotomalia.dk

Mads er 35 år. Han er uddannet mediegrafiker med Bronzemedalje. Superbruger i Adobe Photoshop. Har bla. arbejdet hos Bestseller som grafiker og arbejder i dag som Art Director hos LEGO.

Du kan måske også lide

Fashion – Foto & Redigering

Fotomalia Camp logo – en skabelseshistorie

Kontrast ødelægger dine farver

Test: Nikon D5 RAW konvertering

26 thoughts on “4. December – Greeting Earthlings”

 1. Super fedt billede og tillykke med endnu en sejer. 🙂 Du er skisme en Photoshophej – som virkelig inspirerer.

  Er skyggerne på bogstaverne ikke lidt forkert i forhold til at luset/solen er i øverste venstra side?

  1. Hey Catarina – hvor har du dog ret.

   Hehe – jeg lavede faktisk bogstaverne og deres skygger først – og skiftede først himlen ud til sidst, da den var meget difus på orginalen. Men jeg kan da se, at jeg skulle have flippet hilmen, så lyset blev kastet fra venstre side. Det er godt SPOTTET – street kredit herfra!
   – Mads 😉

   1. Hæ hæ 🙂 Det kunne jo faktisk være at det var en del af “Vis hvordan rumvæsner ville vise deres existens, hvis de kom forbi jorden” – at man også kunne se det på lyset 😆

 2. Fedest – 1 stk. kode fundet 🙂 “Ham” spasseren er taget til London i et par dage, så nu har jeg mulighed for at komme foran.

  #GIRLPOWER

 3. Hmm, det lykkedes at finde en god kode i dag. Tak for det fine oplæg. Meget inspirerende og det er rart at være tilbage efter et år igen 🙂

 4. Så blev den fundet 🙂
  Lækkert at worth1000 overlevede, måske jeg skulle tage et kig derinde igen, når julen og alle de konkurrencer er overstået 😉 Og tillykke med 1. pladsen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *