18. December – Hvor mange koder har du?

af Jakob Kjøller

Nu har julekalenderen kørt nogle uger, og du har sikkert indsendt et lod eller to.

Men hvor mange af de svære lodder har du fundet?.

 

STATUS

Vi har selvfølgelig en række statestikker, så vi kan se hvor mange der har deltaget. Samtidigt kan vi se hvor mange der har fundet de enkelte koder.

Det fik mig til at tænke, kan du huske hvilke koder du har fundet?

Nej vel?!

Men det kan vi hjælpe dig med, hvis du går herind: jul.fotomalia.dk/status kan du indtaste din mail adresse, og så få du en statistik over hvilke lodder du har fundet, hvilke dage. Så kan du komme tilbage i kampen, uden at skulle gå alle indlæggene igennem et for et.

DE KEDELIGE FACTS

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at nogle er mere aktive end andre, eller at vi laver koder der er lette og koder der er svære. Personligt har jeg nok brugt mere tid på udviklings arbejde, opstart af ny virksomhed, samt at dyrke min SiFi passion, end at løse koder, så jeg har helt sikkert ikke deltaget nok.

Lige pt, er det hitchhiker’s guide to the galaxy, der er på min læse listen (Igen,igen)

 

Vi har også fundet et sikkerheds hul, og da vi var i tvivl om at alle gættede “lovligt” med, oprettede vi nogle snyde koder, for at se om der var andre der havde fundet hullet, de er nogle FUSKERE kan jeg kun sige… Og vi ved hvem i er! 😉

Men en skiller sig ud, vi har en deltager, der har fundet ALT, og jeg mener ALT. Vi har simpelthen ikke lavet en gåde manden ikke kunne knække.

KIM YOU ARE GOING DOWN!!

Ja, Kim Sørensen, det er dig vi snakker om. Jeg har lavet en kode til dig, andre må selvfølgelig godt gætte med, men hvis du gætter den her inden for kort tid, så lover jeg dig, at hele holdt græder sig i søvn idag…

x = 54686520756c74696d61746520616e73776572
y = strpos(content, “bit.ly/”)
z= word(x – 21)
Bit.ly/”(y + 4)- z”

LODDER

Okay, okay, okay… I dag bliver det svært – ja måske næsten umuligt – men vi må indrømme at vi er vildt imponeret over havd i allerede har præsteret!

Der er 3 lodder i alt, og idag kommer der ingen ledetråde (måske i morgen), men hvis du giver det lidt tid og læser godt efter, så burde du kunne gætte to af dem, relativt let og det er kun det efter “bit.ly/” du skal finde. Den sidste (Kim’s) er svær:)

Ja ok, der er en ledetråd, i feature-billedet gemmer både og på en kode, men ikke selve billedet, det er bare et skærmbillede….

NOTE: DER VAR EN FEJL I ET LINK IDAG, ALLE DER HAR PRØVET KODER, DER HAR JEG SKIFTET DEN DER FEJLEDE UD, DA JEG IKKE KAN REDIGERE LINKET…
…. Beklager

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Kim Sørensen december 18, 2015 - 8:01 pm

Jakob vil du lige tjekke om på om bit’lyene virker som de skal?

Besvar
jacobadk december 18, 2015 - 8:09 pm

X har jeg knækket… men hvad sætningen refererer til???? Uhhh den er spændende

Besvar
jacobadk december 18, 2015 - 8:24 pm

ahhhh… the plot thickens 😉

Men er der stadig ikke helt

Besvar
bjarke buus december 18, 2015 - 11:11 pm

Jeg har et spørgsmål,
7 Dec. skriver i at der er 3 link, men på status siden skriver den at der er 4, jeg ahr fundet de 3 som i skriver.
Det er ikke den eneste dag hvor status ikke passer med hvad i skriver i indlægget, hvem skal vi tro på
Hilsen Boom Boom

Besvar
Jakob Kjøller december 19, 2015 - 10:04 am

Den er også rimelig forskruet, ham der har lavet den er dybt underlig 😉

Besvar
Jakob Kjøller december 19, 2015 - 10:06 am

@Bjarke umidlbart er systemet rigtigt, men vi få lige løbet dem igennem. Jeg ved at Brian har lavet nogle lodder, på bla. Facebook, så det kan være at det evt. er for den dag.

Besvar
Anja Robanke december 19, 2015 - 1:32 pm

Sikke smart med den status der. Jeg havde ellers lavet et system på min iPhone i noter 😀

Besvar
Janne Tofte december 19, 2015 - 2:42 pm

Jeg kan kun finde det en lod der ikke virkede fra starten.. Ellers er de vist lige svære nok – det kan være jeg ser lyset senere..
Men jeg undrer mig også over d. 8. december. Jeg står til kun at have fundet 2 ud af de 3, og jeg testede alle 3 koder lodder igår, og de skulle alle gerne være tastet ind.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 19, 2015 - 3:24 pm

Hej Janne..

De er Gyseligt svære i dag – jeg havde problemer med at finde dem tiltrods for at Jakob havde fortalt mig hans snedigheder!

I forhold til at der er flere lodder på listen end dem der står i de enkelte indlæg, så skyldes det at der har været et par lodder på Facebook og i vores nyhedsbrev.. Hvis du ikke er med på disse kan du jo have overset dem 😉

Besvar
Janne Tofte december 20, 2015 - 7:51 pm

Hej Brian 🙂
Uuh nyhedsbrev. Det er en stor fejl fra min side.. Jeg melder mig straks til (ikke kun for loddernes skyld ;-))
Jeg mente nu, at både liste og opslag siger at der er 3 lodder d. 8. december. Men jeg står til kun at have fundet 2. Jeg gik ind og fandt alle 3 lodder igen (da jeg regnede med jeg måtte have lavet en fejl under indtastningen), og får at vide at jeg har brugt dem hvis jeg taster dem ind 🙂 Men pyt med det 🙂

Besvar
Thomas Hupfeldt december 21, 2015 - 12:01 am

Nåh.. 3 timer må være nok..

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 21, 2015 - 8:47 pm

Ha ha ha… den er også ualmindeligt træls!

Besvar
Janne Tofte december 21, 2015 - 9:17 pm

Kan man ikke få nogle hints? Har prøvet med svaret på livet, universet og alting, men det virker ikke 😉

Besvar

Smid en kommentar til os