10 år med fotofestival

af Carsten Krog Pedersen

Efter flere måneders arbejde og planlægning er 10. udgave af fotofestival nu på trapperne

Fotofestival fødtes i foråret 2007 med de første tiltag til fotofestival, nemlig en konkurrence, som foregik over en hel dag. Vi kaldte det “En forårsdag i Vejlerne”.

Året efter blev det til “En sommerdag i Vejlerne,” og her var der koblet workshops, udstillinger og foredrag på. Ja endog en afslutningskoncert med selveste Ibrahim Electric, som senere blev brugt i et fælles Nordisk kulturfremstød i USA.

Året efter blev der satset endnu mere, og der blev indgået div. samarbejder med andre organisationer og virksomheder.

Vinderbillede 2008 Foto: Lars DahlVinderbillede 2008 Foto: Lars Dahl

Fotofestivaldrømmen var intet mindre end at gøre danskere til bedre fotografer og at skabe viden og inspiration fra og om naturen.

Dette har gennem årene resulteret i besøg af både internationale og danske fotografer. Gode historier, networking og indgåelse af venskaber også på tværs af landegrænser.

Fotofestival 2017

I dag er fotofestival veletableret og kendt i vide kredse i hele Norden. Fotografer fra hele Europa kommer med glæde til Danmark og holder et oplæg på vores lille hyggelige festival. Det er med andre ord blevet en smeltedigel af inspiration fra hele Europa.

2017 er ikke anderledes. I år et der et forrygende program med nogle af Europas dygtigste naturfotografer. Det er en unik mulighed for at møde andre fotografer, for at hygge og for at få inspiration.

Dygtige fotografer har desuden sendt billeder ind til vores åbne udstilling – FACE, hvor vi i samarbejde med CEWE og AQUA Akvarium & Dyrepark har lavet årets store specialudstilling om naturens ansigter.

FACE - Foto: Jette NielsenFACE – Foto: Jette Nielsen

Datoen er 9. til 11. juni

Du kan købe din billet her: BILLETTER

Eksklusiv Workshop

Vi har endog eksklusivt mulighed for at tilbyde en workshop med den internationalt anerkendte Spanske fotograf; Jozé B. Ruiz

Foto: José B. RuizFoto: José B. Ruiz

José B. Ruiz er kendt som dommer i flere internationale konkurrencer, som BBC Wildlife photographer of the Year, GDT og Asferico. Han har afholdt workshops i et væld af lande og kommer nu også til Danmark.

Dato for workshoppen er 9. juni på Aqua akvarium og dyrepark i Silkeborg

Prisen er meget beskedne 495 kr.

Tilmeldingen foregår her: WORKSHOP

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os