Nyt job

af Brian - fotomalia.dk

Jeg har fået et lille ekstra job i Regnskoven, jeg skal nemlig stå for at fortælle nogle af alle de gode historier der dagligt udfolder sig i regnskoven både i udstillingen og bag kulisserne.

De gode historier

Historierne skal bare være kort fortalt, og jeg skal bare bruge billeder til at underbygge historien, med andre ord, jeg skal ikke overnørde billederne og bruge en hel dag bare på at lave en enkelt historie.

Det har været lidt af en udfordring, da jeg ikke er vandt til at arbejde med billeder på denne måde, normalt tager jeg mig den tid der skal til for at lave mit billede, men det har jeg ikke mulighed for med disse historier. Derfor handler det om at tænke hurtigt og så vidt muligt ha tænkt hele historien igennem inden jeg går igang.

Men men det er fedt, og dejligt at prøve noget “nyt” – også er mit nye objektiv bare mega lækkert (så Søren S. du kan godt begynde at spare sammen:-)

Hvis i vil se et par af historierne kan i følge dem her eller på regnskovens FB gruppe

Husk også at der er kommet et nyt billede i “ugens billede”

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os