To focus or not to focus

af Mads - fotomalia.dk

Interessant tekonlogi må man sige…

Jeg faldt lige over denne video. Fyren der viser tekonologien kunne dog godt trænge til en voldsom rusketur – han er monster-kedelig at høre på. Heldigvis er det han viser faktisk interssant (især for mig, som er en knold til at få indstillet mit fokuspunkt rigtigt)

Jeg er ikke 100% sikker på at jeg helt forstår, hvad det er det nye software gør – eller om det også kræver et specielt kamera/objektiv? Men det ser ud som om, at der i selve billedet, bliver der gemt en masse små “mini-billeder”, som indeholder en masse infomation. Man kan efterfølgende selv bestemme, hvad der skal være i fokus. Jeg har ingen anelse om, hvordan det kan lade sige gøre – men det er da mega smart. Der går jo nok noget tid, inden dette bliver noget man kan komme til at lege med.

I kan selv se videoen her.

Hvis nogen har interesse i at læse den engelske artikel – så kan i læse mere her. – og hvis i har bare en lille smule forstand på, hvordan et kamera virker, så bliver i hurtigt meget klogere end mig. Artiklen viser nogle af de diagrammer som Brian plejer at vise mig – hvorefter jeg smiler og siger “nå sådan – det er da smart” (selvom jeg ikke helt forstår, hvad det er han prøver at vise mig)

Ha’ en god weekend.

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os