Tag kontrollen over dit kamera, så du kan bruge det kreativt.

af Jakob Kjøller

Nu er det snart sommer, og mange skal du i det sommerlandet for at tage en masse lækre billeder.

Er du en af dem der gerne vil have mere kontrol over dit kamera, inden du tager på ferie, så er det her måske noget for dig.

Jeg har før lavet workshops, hvor jeg snakker om at brugere kameraet mere kontrolleret, du ved hvad du kan/skal rette til, hvis billedet ikke bliver som du ønsker det. Nu gør jeg det bare online, her i Corona tiderne.

Da jeg lærte at tage billeder, var det med et analog spejlrefleks kamera, hvor man skulle kunne alt og beslutte alt, inden jeg tog kameraet op til øjet.

Idag er det meget nemmere, stortest alle kamera har den “Grøn auto” setting, hvor kameraet tænker for dig, du skal bare taget billedet.

Det er selvfølgelig super fedt, at du ikke skal selv skal tænke over det tekniske men bare skyde. Dog giver det dig heller ikke de billeder du gerne vil have, og hvad er værre er det lære dig ikke at tænker kreativt, da du bliver underlagt kameraet.

Målet med denne lille workshop er at lære dig at bruge den del af automatikken, der gør at du har kontrollen over billedet, men samtidigt få hjælp hvis du har behov for det.

Normal prisen er 350 kr, men da det er første gang jeg prøver at holde det online, kan du bruge koden: SLIPAUTOFM for at få gratis adgang til workshoppen.

Tilmeld dig workshoppen her https://billetto.dk/e/tag-kontrollen-over-det-kamera-sa-du-kan-vaere-kreativ-billetter-521435

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os