Stolt, rørt og helt igennem glad!

af Brian - fotomalia.dk

Juleaften bliver i år ikke kun børnenes fest, nej jeg tror faktisk, at der er et fint stykke regnskov i Ecuador, der fester med, når vi i aften danser og svanser omkring juletræerne hjemme i stuerne.

For lige omkring en måned siden fik jeg en idé, og nu en måned senere, er idéen faktisk MEGET tæt på at være en realitet takket være en masse dejlige mennesker, der alle har været med til at give naturen en KÆMPE julegave.

 

EN JULEGAVE TIL NATUREN

På vej hjem fra Ecuador fik jeg den skøre idé, at jeg, sammen med mine dejlige kollegaer i Randers Regnskov, skulle samle kr. 150.000,- sammen til at købe endnu mere fantastisk regnskov i Randers Regnskovs naturreservat, Bigai, i Ecuador.

Dette var selvsagt en ret ambitiøs plan, men ved fælles indsats var jeg sikker på, at vi kunne nå det, og ganske rigtigt, alt tyder på, at vi i morgen, juleaften, runder de kr. 150.000,-

Sergio giver den fuld gas på strøget i Århus, fed måde at sætte lidt fokus på vores projekt, og ikke mindst samle lidt skejser ind til det gode formål.

 

Alle regnskovens medarbejdere har ydet ud over det normale for, at vi skulle nå vores mål. Vores gartner har samlet penge ind ved at spille saxofon på strøget i Århus, dyrefolkene har solgt sig selv på auktioner, og guiderne har udlovet rundvisninger til lodtrækninger.

Ja, alle har på en eller anden måde givet den en ekstra skalle, for at vi sammen skal nå vores mål. Og alle har gjort det uden løn – de har gjort for at redde en lille del af verden.

 

Vi i Randers Regnskov har den ambitiøse vision at redde verden. Det er store ord, og vi er klar over, at vi ikke kan gøre det hele på en gang eller alene, så vi er startet med et stykke regnskov i Ecuador.

Vi er vilde med naturen, og vi gør en forskel for at bevare den. Der gik derfor lidt af en sejrsrus gennem kroppen, da det i 2012 lykkedes os at opkøbe 620 hektar jord i Bigai – et område der ligger i hjertet af Ecuadors frodige regnskov, og som er hjemsted for et af verdens højeste antal dyre- og plantearter. I dag ejer vi mere end 1300 hektar uberørt regnskov, der får lov til at forblive uberørt, hvis det står til os – og vi fortsætter arbejdet.

 

Sofie min datter på 10år hjalp også til med indsamlingen. Hun samlede selv kr. 1320,- sammen ved at lave 44 armbøjninger på 60 sekunder da hun og resten af hendes Taekwondo hold lavede armbøjninger for den gode sag.

 

TUSIND TAK TIL ALLE JER FOTOMALIAN´S

Regnskovs-folket har selvfølgelig ikke kunne gøre det her alene, og her skal der lyde et KÆMPE tak til alle jer FotoMalian´s, for hold da op hvor har jeg kunne mærke jeres støtte.

Støtte, ikke kun i form af interesse for de fotografiske auktioner jeg har udlovet, nej også støtte i form af de MEGA MANGE penge I har doneret, for JA jeg kender jeres navne, og jeg må nok indrømme, at jeg bliver lige rørt hver gang, jeg har opdaget et FotoMalia-navn på donationslisten. Alle jer FotoMalians har virkelig gjort en forskel, og I er sammen en væsentlig bidragsyder til dette projekt!

Så på vegne af den ecuadorianske regnskov, vil jeg gerne bare sige TUSIEND TAK for jeres overvældende støtte!

 

JULEKALENDER

Rygraden i indsamling har været Randers Regnskovs videojulekalender, som hver dag i december har prydet Regnskovens Facebookside – det var faktisk lige netop optagelserne til denne julekalender, der tændte en ild i mig og fik mig på idéen om at gøre noget mere.

Jeg er meget stolt af det produkt, der er kommet ud af de 4-5 optagedage, vi havde i Bigai. Og jeg må sige, at det endnu en gang var en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med min absolut ynglings-kontorbuddy Asser – altså ham den flotte fyr, der pryder de fleste af videoerne.

Der er specielt en video, jeg MEGET gerne vil dele med jer. Det er en video, der betyder MEGET for mig, for jeg syntes, budskabet er så vigtigt – ja også syntes jeg faktisk også at videoen er blevet ganske hæderlig

Hvis du sidder derude og tænker: “shit, jeg fik sket ikke støttet?!?” – så fortvivl ikke, du kan stadig nå det, indsamlingen fortsætter, for der er stadig masser af regnskov der kan reddes!

Hvis du har lyst til at give en skilling (stor som lille) så kan du overføre alle dine skejser via MobilePay #25591691 og alle donationer går ubeskåret til opkøb af regnskov i Ecuador. Alt administration og løn, det sørger Randers Regnskov for!

Igen tusind tak for støtten, jeg håber du kunne lide videoen, og jeg glæder mig til at fortælle flere røverhistorier!

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os