Kom og spræng ting i luften med Fotomalia!

af Ard Jongsma

I dag kan vi endelig offentliggøre datoerne på to af vores mest efterspurgte events: FotoMalia Camp 2017, som vi i år afholder på Djursland og fjerde udgave af Fra AUTO til FOKUS, som sædvanligt i Randers Regnskov.

FotoMalia Camp 2017

 

Vil du være sammen med os en hel weekend i september og fotografere en stribe drømmesetups som du vil få svært at få genskabt på en lørdag eftermiddag i dit skur eller din baghave? Vi gentager sidste års succes og samler professionelle modeller, sportsudøvere, nørder og undervisere og tilfører kulør, ild, røg og lys for at iscenesætte den vildeste fotoworkshop der findes i Danmark.

Vi er godt i gang med at sammensætte programmet og du vil med garanti få sat både din kreativitet og dit tekniske kunne på voldsom prøve. Men du er ikke alene. Hele FotoMalia holdet samles for at hjælpe dig med at få fejet svedet af panden. For sved på panden, dét kommer du til at få på FotoMalia Camp 2017!

Læs mere HER!
 

For fjerde gang: fra AUTO til FOKUS

 

Endelig kan vi så også præsentere dato for fjerde udgave af vores vildt eftertragtede fotoworkshop for lidt mere øvede fotografer i Randers Regnskov.

Vil du på eventyr med FotoMalia og samtidig udvikle dig fotografisk? Så tag med os til de tropiske kupler i Randers og få et kreativt los i røven! Igennem to intensive dage tvinger to af Danmarks absolut bedste naturfotografer dig ud af din fotografiske comfort zone, for på denne måde at rykke din viden, dine grænser og dit fotografi.

Fra Auto til Fokus blev lanceret i 2016 som en ny workshop for den lidt mere øvede fotograf med Fotomaliadrengene Brian Rasmussen og Ard Jongsma. Til de sidste tre workshops blev de få biletter vi har revet væk inden vi overhovedet kunne offentliggøre den på hjemmesiden, så du skal nok være hurtigt på tasterne for at komme til.

 

Læs mere HER!

 

Husk Nyhedsbrevet!

Abonnenter til vores nyhedsbrev har været et par meter foran og mange af pladserne er allerede booket, men der er stadigvæk ledige pladser til de hurtigste! Husk nu at tilmelde dig nyhedsbrevet til fremtiden! Det gør du HER. Det giver dig eksklusiv adgang og førsteret til vores løbende tilbud, rabatter og begivenheder. Du får de spændende nyheder først, og vi laver kampagner og konkurrencer udelukkende for vores abonnenter.

 

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os