10. December – DE GLEMTE PARKOUR-KLIP

af Mads - fotomalia.dk
Kender I det der med at man får optaget en masse klip, fordi man vil lave en lækker video og så glemmer man at lave en lækker video? Det kender jeg nemlig. 

 

DEN FØRSTE WORKSHOP

For ca. 6 år siden, eller ca. deromkring skulle det daværende Fotomalia-team bestående af undtertegnede, samt Brian og Kasper (I ved, ham der med våben, sprægstoffer og underlige sager) lave vores første rigtige workshop og i den forbindelse havde vi et par gutter på besøg, som kunne det der med at hoppe lidt aka. de var pisse-seje til parkour.

Hvad der kan være lidt svært at fornemme, er at der faktisk er omkring 3 meter mellem de to tage, og ca. 10 meter ned, skulle man ramme forbi!

 

ALDEREN TRYKKER

Nu er min hukommelse ikke helt skarp, men jeg kan dog huske at det var denne dag, jeg første gang oplevede dødsangst på vegne af andre. De to gutter her kendte over hovedet ikke til begrebet “at komme til skade” Kasper, Brian og jeg stod flere gang blot og kiggede på at de kastede sig ud fra sindsyge højder for derefter blot at lande på føddderne. Man fik næsten helt lyst til at lade dem spring ud med en leverpostej mad i hånden, for at gen-teste teorien om, hvem der ville lande korrekt på jorden.

Det kan være svært at finde ud af hvad der er op og ned når man efterfølgende kigger sine billeder igennem!

 

Nå men tilbage til de video-klip jeg omtalte. Da jeg netop havde anskafftet mig mit Nikon d-5000, så skulle der dælme laves video, så jeg optog på livet løs. Det skal lige siges at jeg på ingen måde er video-mand, eller på nogen som helst måde har styr på hverken kamera eller objektiver (det er måske også derfor at kameraet i dag er solgt, og jeg blot optager med min iphone)

 

REDIGERING OG KLIPNING

Alle disse klip, skulle så klippes sammen som en video. Men som tiden gik gik de i glemslen og indtil for nylig har de ligget gemt på en harddisk, indtil jeg fik installeret Google Photos, som har taget backup af alt mit gamle materiale.

Og nu er det blevet den 10. december og jeg skal jo have et indlæg klar til jer, så i går aftes – jeps den 9. december, satte jeg mig til at klippe en video igennem Google Photos (PS. dette er ikke en skjult annonce for Google Photos, det er bare et pisse fedt program) Det hele blevet klippet og rettet til på telefonen, så evt. små fejl må gerne overses uden kommentarer fra bedrevidende 🙂 Tak.

Så nu har disse gamle klip fra arkivet endelig fået liv og det er blevet til denne lille snas på ca. 2 min.

Prøv specielt at holde øje med den vilde Parkour som Brian laver ved omkring 1.10… – det er fandme vildt!

 

JULEKALENDER

Spørgsmålet i dag er så: Kan du se, hvilket kamera Brian skyder med på videoen?

Nikon D200

Nikon D300

Nikon D3

Hvis du kan svare rigtigt, så skynd dig at sende svaret til jul.fotomalia.dk.

Rigitig glædelig 10. december.

– Mads

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os