Fra Lightroom til Instagram

Har du også opdaget hvor hyggeligt det er at være på Instagram? Hvis du har, så har du helt sikkert også opdaget, hvor bøvlet det kan være at få de bedste skud fra kameraet, eller computeren delt via mobilen!

I dag viser jeg dig mit workflow fra Lightroom til Instagram – via Lightroom Mobil!

 

 

Lightroom Mobile

Det behøver faktisk ikke at være så bøvlet, at få delt dine billeder fra computeren – nej faktisk så kan du have adgang til dine ynglingsbilleder i Lightroom direkte fra mobilen, næsten uden at du behøver at gøre noget som helst!

Jeg har sammensat en lille video der nemt og hurtigt forklarer, hvordan mit workflow fra Lightroom til Instagram er.

 

 

Ja så nemt er det faktisk!

Hvis du er på Instagram, eller egentligt også hvis du ikke er, så smut gerne forbi min side og følg meget gerne med, så lover jeg, at jeg vil gøre mig umage for at dele gode billeder så ofte jeg kan!

Du kan også holde øje med flere af os fra FotoMalia på vores Instagram-widget i sidebaren her på siden.

Tak fordi du kiggede med!

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

Du kan måske også lide

Lidt nyheder fra Adobe Lightroom Classic

Sådan laver jeg mine portrætter til sort/hvid.

Vi har leget med Loupedeck til lightroom :)

Throwback Thursday: Geotagging af billeder via Lightroom og mobil telefon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *