Fra Lightroom til Instagram

af Brian - fotomalia.dk

Har du også opdaget hvor hyggeligt det er at være på Instagram? Hvis du har, så har du helt sikkert også opdaget, hvor bøvlet det kan være at få de bedste skud fra kameraet, eller computeren delt via mobilen!

I dag viser jeg dig mit workflow fra Lightroom til Instagram – via Lightroom Mobil!

 

 

Lightroom Mobile

Det behøver faktisk ikke at være så bøvlet, at få delt dine billeder fra computeren – nej faktisk så kan du have adgang til dine ynglingsbilleder i Lightroom direkte fra mobilen, næsten uden at du behøver at gøre noget som helst!

Jeg har sammensat en lille video der nemt og hurtigt forklarer, hvordan mit workflow fra Lightroom til Instagram er.

[youtube]https://youtu.be/mquFzc0Zj2k[/youtube]

 

 

Ja så nemt er det faktisk!

Hvis du er på Instagram, eller egentligt også hvis du ikke er, så smut gerne forbi min side og følg meget gerne med, så lover jeg, at jeg vil gøre mig umage for at dele gode billeder så ofte jeg kan!

Du kan også holde øje med flere af os fra FotoMalia på vores Instagram-widget i sidebaren her på siden.

Tak fordi du kiggede med!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os