FotoMalia har brug for hjælp..

af Brian - fotomalia.dk

Som i ved så er vi jo i fuld gang med en større ombygning af vores lille side, og nu er vi faktisk kommet dertil hvor vi rigtig gerne ville bede vores kære læsere om hjælp, så kære læsere -HJÆÆÆLP

Hvem er vi..

På de nye FotoMalia vil vi rigtig gerne kunne fortælle nye læsere hvem, og hvad FotoMalia er og hvem er bedre til at fortælle det, end dem der ofte kigger forbi. Så med andre ord er det vi gerne vil have hjælp til, at i skriver et par linjer omkring hvad FotoMalia er for jer, og hvorfor i kigger forbi..

En ting som vi er indforstået med er selvfølgelig at Kasper (herover) ikke er helt frisk i femøren..

Vi sætter selvfølgelig total stor pris på jeres hjælp, og den skal ikke gå ulønnet hen, så derfor er der yber meget streetkredit til dem der skriver noget pænt om os..

Vi venter spændt på jeres kommentar og håber at der er nogen af jer der vil lege med 😉

Relateret indlæg

17 Kommentarer

Jacob Almtoft februar 21, 2011 - 5:35 pm

Jeg bruger jeres blog til inspiration, et billigt grin (rube golberg), “seriøse” anmeldelser af kinagrej der måske kunne rede et par $$$, tutorials i photoshop og sidst men ikke mindst bare god gedigen aftenunderholdning.

PS: konkurrencerne er også supergode… bare man havde mere tid til at deltage i dem alle 😉

Besvar
Mikkel Christensen februar 21, 2011 - 6:25 pm

En side hvor det er ok at være nørd og gå op i små ting der for de fleste mennesker ville blive betragtet som ligegyldigheder.
En side lavet af folk som er “nede på jorden.”
Og derfor et sted som man får lyst til at besøge igen og igen for at få inspiration, ny viden, debattere, kværulere, stille spørgsmål og sågar få et skulderklap eller et skub et andet sted i den rigtige retning.

Besvar
Inge februar 21, 2011 - 6:41 pm

Jeg er ny læser og følger på jeres side, så jeg aner ikke hvem I er, men jeg håber I kan give tips og inspiration til at “se” billeder og historier og ikke bare tage billeder som dokumentation.
Jeg håber også at I ikke “bare” er grej fikserede, at I også har lyst til at blive læst og fulgt af sådan en som mig, der ikke tror på at det sidste nye Nikon er den eneste mulighed for at tage fede billeder.
Men jeg ved det jo ikke endnu.. 🙂 så jeg følger jer lidt endnu.

Besvar
Catarina februar 21, 2011 - 7:07 pm

Fotomalia er en fumky fotoside, med masser af gode tips og triks til gø-det-selv fotografen, krydret med let forståelige tutorials inden for både Photoshop og Lightroom. Der ud over er der mange gode anmeldelser af alt lige fra Kina-Kaspers kina-grej til mere seriøst fotogrej. Kort sagt en side hvor man aldrig keder sig og ofte får sig et godt grin.

Besvar
Daniel Stentz februar 21, 2011 - 8:27 pm

Fotomalia er en blog hvor man finder spændende indlæg, og spændende fotos, og mange fede ideer

Besvar
Erik J. februar 21, 2011 - 8:33 pm

En herlig uhøjtidelig side lavet med de små brugbare fif samt test af grej og så lige et par af de skæve indfald.

En af Danmarks bedste fotosider.

Besvar
helle ibsen februar 21, 2011 - 9:39 pm

Om man er i humør til de mere opmærksomhedskrævende tutorials eller bare til lidt light-læsning om et skørt indfald eller interessant projekt, så er siden altid værd at bruge tid på.
Nørdniveauet er højt, men sproget er forståeligt.

Besvar
Per Vemmelev februar 21, 2011 - 10:08 pm

Da der dagligt er rss-feeds, så kommer jeg forbi dagligt, og læser næsten altid hvad der bliver skrevet, eller det bliver ihvertfald skimtet, og billederne kigget igennem.

Det er ikke en kedelig side, og jeg ønsker ikke at der bliver lavet noget om, men følger med, lige meget hvad der sker.

Besvar
Christian Rosenbæk februar 21, 2011 - 10:30 pm

Fotomalia er en hjemmeside som giver en masse inspiration både til nybegyndere og de lidt mere prof fotografer. Det er en hjemmeside hvor man kan finde en masse tricks til at skyde det bedste billede også er der ikke mindst en masse turtorials til blandt andet Photoshop og Lightroom. Og hvis man ønsker nyt udstyr så har fotomalia også en masse gode anmeldelser. Sidst men ikke mindst er der en del konkurrencer som gør at det er en utrolig sjov hjemmeside at følge!

Besvar
Frederik Overgaard februar 21, 2011 - 10:31 pm

I er fotobloggen, der er skrevet af 3 jyder – det alene gør jer helt unikke fra andre blogs jeg følger med i.
Derudover er der altid god humor, flotte billeder og et par gode photoshop genveje i jeres posts – altid en herlig side at besøge..

Besvar
Michael Bunker februar 22, 2011 - 9:28 am

Det er tidligere på bloggen blevet formuleret på en meget kort og præcis måde og det var Helle der skrev at det var en blog med et højt Nørdniveau skrevet på en forståelig måde!!… og det stemmer godt i tråd med jeres tanker omkring KISS Keep It Simple Stupid, som jeg syntes går igen i jeres pædagogiske tilgang til den læring i ønsker at bibringe os læsere!!.

Super fed side!!.. Keep it up!

Besvar
Jesper Videbæk februar 22, 2011 - 3:15 pm

Hmm – jeg vil egentlig slet ikke svare på det spørgsmål, men nu gør jeg det lidt alligevel.
Jeg læser bloggen fordi I er dem I er, og skriver på den måde I gør.

At I nu spørger læserne hvordan vi ønsker os jeres blog, er efter min erfaring alarmerende. Jeg har før set denne fremgangsmåde og det resulterer gerne i, at bloggeren på sigt mister engagementet fordi man ikke længere gør det for sin egen skyld, men altid har in mente at tækkes læserne. Lad være med det!

Blog som I lyster.

Besvar
Catarina februar 22, 2011 - 4:05 pm

Jeg synes ikke jeg kan se noget sted at de spørg hvordan vi ønsker bloggen, de spørger simpelthen om hvorfor vi læser med og hvordan vi vil beskrive bloggen.

Prøv at læse første de 4 linjer under overskriften Hvem er vi… igen. 🙂

Besvar
Marie februar 22, 2011 - 4:13 pm

Fotomalia – Stedet hvor det at være nørd er det fedeste i verden!

Besvar
Marie februar 22, 2011 - 4:17 pm

Er helt enig med Catarina – de spørger ikke til hvordan vi gerne vil have bloggen men hvordan vi oplever bloggen..

For ja Jesper – de skal nemlig blive ved med at dyrke bloggen efter egen interesse – det er det der gør bloggen så fed!

Besvar
Jesper Elgaard februar 28, 2011 - 10:57 am

Hmm.. Jeg havde ellers tidligere kommenteret her, men den er vist forsvundet i restoren.
Jeg opsummerer: Bla-bla-bla-ros-til-jer. Bla-bla-bla-humor-og-teknik-bla-bla-højt-niveau. Bla-bla-bla-kommer-fordi-dagligt-bla-pause-inspiration-smil-på-læben-bla-bla. Tak-bla-bla..
Ja, jeg kan ikke helt huske hvad jeg skrev… 🙂
-Jesper

Besvar
Hvad fanden er FotoMalia? | FotoMalia februar 18, 2012 - 9:27 pm

[…] snart rigtig, rigtig længe siden, spurgte vi faktisk også om jeres hjælp til at beskrive hvem vi er, og vi fik nogle rigtig fede kommentare. Disse kommentare har vi også […]

Besvar

Smid en kommentar til os