Forberedelserne til Fotofestival

af Ard Jongsma

Så er Brian og jeg gået i gang med forberedelserne til vores bidrag til årets Fotofestival. Det bliver en konkurrence med både jordvelsignelse og albuearbejde hvor vi vil komme meget tættere på hinanden. Men vi løfter ikke helt sløret før vi ser jer i Viborg!

Brian og jeg er blevet bedt om at lege lidt med deltagerne på årets Fotofestival i Viborg. Vi åbner lørdagen, den 23. maj som I kan se på programmet hvor vi, meget passende, bliver præsenteret som “to af landets dygtigste og mest erfarne naturfotografer Hugorm, Danmark”. Danmark, det er mig. Hugorm, det er Brian.

 

Capture

 

Spøg til side, vores arbejde skulle jo forberedes grundigt, hvilket så skete i dag, et afsides og hemmeligt sted i Randers.

Hellig jord

Vi løfter selvfølgelig ikke sløret helt. Det skal kunne betale sig at komme til Viborg den 22-24. maj. Men I kan få en lille smagsprøve: her kan I se Brian & Brian som velsigner jorden som skal underkastes vores nørderi.

 

150411_Kvadratmeter_0001

Kom glad til Viborg! Fotofestival er et fantastisk arrangement med foredrag og udstillinger i verdensklasse. Og i år med Hugorm & Danmark!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os