Ecuador nedtælling – 4 dage (børne fotograf)

af Brian - fotomalia.dk

Ja som I kunne se igår, så har vi en hel del grej med, og faktisk har vi endnu mere end det jeg viste i går – Hele fem kameraer mere faktisk..

Børn sætter fokus

Ud over at jeg skal tage billeder så skal børnene i Verde Sumaco faktisk og sættes på opgave, vi har nemlig lånt 5 Olympus Tough som indianer børnene selv skal fotografere med. Planen er, at børnene selv skal dokumentere deres hverdag, og at vi så efterfølgende vil lave en udstilling af nogle af deres billeder i Randers Regnskov.

Jeg syntes det bliver mega sjovt at se hvad de kære indianerbørn for ud af kameraerne, og er vildt spændt på at se hvad de tager billeder af – typisk fotografere børn jo ting der fascinere dem, så gad vide hvad der fascinere indianer børn?

Olympus tough

Vi valgte at bruge Olympus´tough da de er hådtføre og vandtætte. Indianer børnene har formentlig ikke helt samme forståelse for vand og elektronik som danske børn.

Jeg har meget kort selv lige leget lidt med  kameraerne, og syntes egentlig de virker ganske fine. Jeg tror nu ikke mit D700 er i fare for at blive skiftet ud, men jeg syntes egentlig det er lidt fede.

Vi har fået lov at låne de fem kameraer fra Photocare i Randers mange tak for det Michael!

Relateret indlæg

1 Kommentar

Ecuador: Børnebilleder: FotoMalia januar 12, 2014 - 11:17 am

[…] selv skulle være med til at fortælle og dokumentere om deres hverdag, og derfor havde vi en bunke kameraer med til børnene.  Selv om der ikke var kameraer nok til alle, var der stor opmærksomhed omkring […]

Besvar

Smid en kommentar til os