Ecuador nedtælling – 4 dage (børne fotograf)

Ja som I kunne se igår, så har vi en hel del grej med, og faktisk har vi endnu mere end det jeg viste i går – Hele fem kameraer mere faktisk..

Børn sætter fokus

Ud over at jeg skal tage billeder så skal børnene i Verde Sumaco faktisk og sættes på opgave, vi har nemlig lånt 5 Olympus Tough som indianer børnene selv skal fotografere med. Planen er, at børnene selv skal dokumentere deres hverdag, og at vi så efterfølgende vil lave en udstilling af nogle af deres billeder i Randers Regnskov.

Jeg syntes det bliver mega sjovt at se hvad de kære indianerbørn for ud af kameraerne, og er vildt spændt på at se hvad de tager billeder af – typisk fotografere børn jo ting der fascinere dem, så gad vide hvad der fascinere indianer børn?

Olympus tough

Vi valgte at bruge Olympus´tough da de er hådtføre og vandtætte. Indianer børnene har formentlig ikke helt samme forståelse for vand og elektronik som danske børn.

Jeg har meget kort selv lige leget lidt med  kameraerne, og syntes egentlig de virker ganske fine. Jeg tror nu ikke mit D700 er i fare for at blive skiftet ud, men jeg syntes egentlig det er lidt fede.

Vi har fået lov at låne de fem kameraer fra Photocare i Randers mange tak for det Michael!

Brian - fotomalia.dk

Brian arbejder til dagligt som fotograf i Randers Regnskov, og igennem dette arbejde kommer han vidt omkring i forhold til motiver. På en enkelt uge er det ikke unormalt at han har fotograferet alt fra parrende kongekobra og flyvende kæmpe flagermus til portrætter af børn, produkt billeder eller dele af dyrepassernes spændende hverdag

Du kan måske også lide

De dødes by

Turist på vulkaner

Fototurist på Lofoten

T-Dag – Rod Clemen – Det perfekte rejsekamera

1 thought on “Ecuador nedtælling – 4 dage (børne fotograf)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *