Ecuador nedtælling – 1 dag (andet grej)

af Brian - fotomalia.dk

Fuuuuck så er det imorgen… Nå, i dag skal vi kigge lidt på noget af det andet grej jeg skal have med.

Rejsegrej

Ud over fotogrej er der jo faktisk også en del andet grej der skal med på sådan en tur, og jeg har lige lavet en kort (hygger med tøserne idag) gennemgang af et par af tingene..

Tja, det er lidt af  hvert man skal have med!

1. Kaffefiltre

Jep, ganske almindelige kaffefiltre, og jeg drikker ikke engang kaffe! Jeg skal bruge filtrene til at filtre flodvand når vi skal fotografere fisk og haletudser, jeg har faktisk også et lille akvarie med, men det kunne ikke være på billedet.

2. Slangekrog

Jeg håber og regner med, at vi finder en masse fede slanger, muligvis også nogle giftige, og når man fotograferer slanger skal man selvfølgelig bruge en slangekrog.

3. Kødpincet

Fungerer fremragende til håndtering af fugleedderkopper og skorpioner!

4. Myggenet

Selvfølgelig til at holde myg ude når man sover. Men lige så vigtigt også for at holde vampyr flagermus ude, de er nemlig meget almindelige i området – Dem vil jeg da også gerne se!

5. Samsung X125

Notebook til noter, men vigtigere til at smide billederne ud på hardiske. Også kan man jo også lige kigge dagens fangst igennem inden man går helt til ro.

6. WD 500GB

2 stk Westeren Digital harddiske på 500GB til at lagre billeder i to kopier – Asser bærer den ene og jeg bærer den anden.

7. Blacklight

UV-lys til at finde skorpioner, de lyser nemlig grønne under UV-lys, dette gør det meget nemmere at finde dem. Jeg har på et tidspunkt fundet over 200 skorpioner på et enkelt træ på Borneo – Og min kone har på et tidspunkt fundet en i sin seng – UV er meget effektivt.

Skorpion under UV-lys som sagt lyser de op i mørket.

8. Lommelygte

Kraftig LED-lommelygte fra LED-lenser, et af de vigtigste redskaber til at finde dyr, da det primært er om natten man finder de fine ting som slanger og frøer.

9. Multitool

Wave – Leatherman, tja multitool til hvad man nu bruger den til.

10. Lampe

Ikke så vi kan se i mørket, men til at tiltrække biller og natsværmere om natten. Lampen bliver monteret ved et hvidt lagn, og placeres på et sted, hvor det er synligt fra lang afstand, og dette tiltrækker så alle mulige, og forhåbentlig rigtig store insekter. Vi har også en genarator med, men den kunne heller ikke være på billedet.

11. Håndklæder

Tja, det er bare mine rejsehåndklæder, som tørrer rigtig langsomt, men til gengæld suger de også mega dårligt.

Jeg håber, at I har kunnet bruge min nedtælling til noget, og glæder mig til at komme hjem og vise, hvad vi har fået ud af turen. Husk nu at krydse fingre…

Hmm.. håber ikke jeg har glemt noget..

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Catarina september 12, 2010 - 7:32 pm

Rigtig god tur til jer begge og jeg glæder mig til at se billeder og læse beretninger fra jeres tur. Er skisme helt misundelig. 🙂

Besvar
Flemming september 12, 2010 - 7:53 pm

Rigtig god tur 🙂

Besvar
Jesper Videbæk september 12, 2010 - 8:28 pm

Jeg ønsker jer en rigtig god tur med masser af oplevelser og krydser fingre for, at i undgår nogen former for uheld.

Besvar
Lennard september 13, 2010 - 6:43 am

I må have en rigtig god tur – glæder mig til at se alle jeres billeder og forhåbentlig nogle nyopdagede arter ;-)samt jeres rejsebeskrivelser.

Besvar
Marie september 13, 2010 - 11:42 am

Super god tur.. Du vil blive savnet mens du er væk!!

Besvar
Allan september 13, 2010 - 4:04 pm

Hej Brian, Det ser ud som om at det bliver TUREN!! Fuck hvor ville jeg give mit venstre ben for at kunne nørde med jer. Ha en god tur. Klem Allan

Besvar

Smid en kommentar til os