#createyourlight

af Jakob Kjøller

I dag lancerer Nikon Europe en ny kampagne, #creatyourlight, opmuntrer fotografer og fotograferingentusiaster fra hele verden til at vælge op deres kameraer og dokumentere dette historiske øjeblik. Ved at forene fotografer med en delt mission, håber Nikon at give motivation og formål, når det er mest nødvendigt.

#createyourlight

#createyourlight giver en platform for fotografer til at dele deres egne unikke historier om livet i lockdown,
gennem billedsprog. Samfundet er åbent for fotografer på alle niveauer og genrer, der bruger ethvert udstyr.
Billedskabere opfordres til at tage fotos inde og være så kreative som muligt med deres omgivelser.

For at hjælpe med at inspirere og uddanne sine læsere arbejder Nikon også med sin egen professionelle fotografer, brandambassadører og Nikon-skolens personale til at dele tip og tip til, hvordan man laver det meste af at skyde derhjemme ved hjælp af hashtaggen til at sprede beskeden.

 

En af de første fotografer, der blev involveret, er den professionelle madfotograf Donna Crous, der vil demonstrere de bedste scenarier og stylingtips at fremstille forfriskende fotos.

 

 

For at deltage skal du som fotograf lægge et billede op på instagram, der dokumentere dennes isolering. På din instagram væg og tagge billedet #createyourlight.

Nikon viser derefter noget af historier/billeder på kampagnens webside (denne bliver lanceret i de kommende uger) med det formål at afholde en udstilling på Nikon School i London for yderligere at fremvise værkerne.

Nikon håber i vil være med 🙂

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os