CEWE fotobog er muligheder for dine fotos.

Jeg har fået sponsoreret muligheden for at lave en CEWE fotobog. Det har jeg naturligvis benyttet mig af og her kommer så en lille anmeldelse af CEWE systemet, samt trykkvalitet mm.

CEWE er først og fremmest en oplagt mulighed, for at give dine fotos liv for flere end dig selv. Du har naturligvis altid muligheden på de sociale medier, som facebook og instagram eller flickr. Men at lave en fotobog med dine egne billeder er altså noget helt specielt.

Hjemme i galleriet på Søndergade

Hent appen

Jeg startede med at downloade CEWE appen. Her får man 3 forskellige apps, som burde give et overblik over hvad du foretager dig. MEN jeg havde noget svært ved at finde rundt i hvilken app der var hvad. Men efter at have brugt den et par gange, tænker jeg det falder på plads.

Appen består altså af CEWE fotoview, hvori du får et overblik, over hvilke billeder du har på dine systemer som harddisk osv.

Her ud over er der CEWE.dk appen, hvor du kommer ind i CEWE butikken og her kan du vælge alt fra, at lave en fotobog over flotte print, til kalender eller fotogaver. Det er her du starter, når du skal vælge hvilket produkt fra CEWE med dit billede på, du ønsker dig.

Når du åbner den fotobog du ønsker dig at lave, så får du muligheden for at trække dine billeder over i en automatisk genereret fotobog eller du kan designe det hele selv. Det er ganske nemt og ligetil, men kan også være tidskrævende og frustrerende, alt efter hvor meget man vil lave selv.

Smuk indpakning til dine billeder

Jeg valgte at lave et portfolio af nogle af mine billeder, som jeg tænker at bruge når jeg skal rundt og sælge mine billeder. Eller som supplement til en udstilling.

CEWE fotobog, som en del af en udstilling.

Bogen jeg valgte at lave var en XL- hardcover med eksklusiv mat fotopapir, siderne er på grænsen til at være så tykke som pap og der er ikke mulighed for, at billederne på bagsiden af papiret, skinner igennem og dermed generer det billede man præsenterer.

26 sider koster her knapt 800 kr. Hvilket er en stor post i mit budget, men man får en bog i en ganske unik kvalitet.

Sort/hvid kontra farve

Jeg valgte at dele bogen op i to sektioner. En i farve og en i sort/hvid. Jeg ved det er svært at trykke en god sort/hvid kvalitet og således også med denne bog. De sort/hvide billeder i bogen har alle et grønt stik, noget jeg har oplevet før også når jeg selv printer. Hvis ikke skærme er ordentligt kalibreret kan dette forekomme og det kan også forekomme, hvis der ikke er helt styr på farveprofiler osv. Disse ting havde jeg forsøgt at have styr på, men da mine sort/hvid billeder alle er forsynes med en ekstra toning, tænker jeg det kan være svært.

Opslag med sort/hvide billeder.

Til gengæld var farvebillederne lige i skabet og virkeligt flot lavet.

Opslag med farve billeder, som tar sig ganske fint ud på de meget tykke sider.

Alt i alt en meget flot bog, som allerede blev leveret efter få dage. Jeg vil dog anbefale at man holder sig til farvebillederne, skal man have trykt sort hvid billeder, kræver det nok at man selv kan side ved siden af, når tryk processen går i gang.

Måske der er nogle af jer andre derude, som har prøvet at trykke sort/hvide billeder andre steder? Det kunne være rart at høre om jeres erfaringer.

Men kast dig ud i det. Få lavet en bog eller to eller tre, eller en hvert år. Det er en dejlig idé og i øvrigt en flot og personlig gave som snildt måler sig med en masse produceret Kähler vase.
I øvrigt er det bedre for dine billeder end Instagram, som kun er flygtigt og ofte kun er et lille vanskeligt billede på en mobil telefon.

Du finder CEWE appen her: https://www.cewe.dk/

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os