Workshops, foredrag og rejser

af Batman

Vi har mange kompetente og erfarne undervisere i FotoMalia-teamet, og vi arrangerer adskillige workshops og fotorelaterede events i årets løb.

Vores workshops er yderst populære, og der er ofte rift om pladserne, så det er med at slå til, hvis du vil med.

Her under finder du de foredrag og workshops, som FotoMalia-teamet i øjeblikket tilbyder.

Har du en fotoklub eller lignende i baghånden, kan flere af vores workshops bookes og afholdes som et særarrangement.

Kommende

Workshop i kreativt naturfoto 29. - 30. august 2020

Har du nogenlunde styr på dit kamera men mangler en ordentlig omgang kreativ inspiration?

Så tag med Carsten Krog Pedersen og Jon Detlefsen fra FotoMalia på kursus i kreativt naturfoto i naturskønne og kunstnerisk inspirerende omgivelser på Kirsten Kjærs Museum i Thy.

Fotografisk Masterclass - start 1. september 2020

Vil du noget mere med dit fotografi? Så tag med, når vi fordyber os i fotografiet, arbejder med vores personlige udtryk og undersøger, hvem vi er som fotografer.

Nu kan du dykke med ned i en intens, fotografisk fordybelsestilstand. I løbet af otte dage, fordelt på tre måneder, udforsker vi fotografiet og tager det personligt. Vi kigger både indad og udad, når vi undersøger, hvem vi er som fotografer.

Afholdte

Vil du gå til foto? (Feb-Apr, København)

Vil du med på et længere forløb, hvor du for alvor bliver sparket igang med dit kamera?

Så har du nu muligheden for at komme Med Jakob Kjøller på en workshop, der løber over 8 tirsdage aftner.

fra AUTO til FOKUS

Vil du på eventyr med FotoMalia, og samtidig udvikle dig fotografisk? Så tag med os til de tropiske kupler i Randers og få et kreativt los i røven! Igennem to intensive dage tvinger to af Danmarks absolut bedste naturfotografer dig ud af din fotografiske <em>comfort zone</em>, for på denne måde at rykke din viden, dine grænser og dit fotografi.

Fra Auto til Fokus er en ny workshop for den lidt mere øvede fotograf med Fotomalia drengene Brian Rasmussen og Ard Jongsma.

FotoMalia Camp 2018

Velkommen til årets vildeste, sjoveste og uhyggeligste fotoworkshop. Workshoppen, der overgår dine hedeste drømme – og mareridt. Naturligvis med hele det stærke hold bag FotoMalia. 

Vil du være sammen med os på en hel dag fyldt med skræk og rædsel og fotografere en stribe drømme-setups, som du ikke lige selv kan stable på benene hjemme i baghaven?

Vi fører traditionen videre og samler professionelle modeller, sportsudøvere, nørder og undervisere og tilfører kulør, ild, røg og lys for at iscenesætte den vildeste fotoworkshop, der findes i Danmark, og som du IKKE vil gå glip af.

Step-Up (21 Oktober 2018, Købehavn)

Vores helt grundlæggende spørgsmål på Step-Up er, om du tager dig selv som fotograf seriøst; om du tager din fotografiske forretning seriøst. Får du snøvlet dig over tærsklen mellem hobby og forretning?

En professionel tilgang til det fotografiske arbejde kræver, at en lang række parametre opfyldes. Der skal bla. forberedes, der skal være styr på grejet, og der skal være styr på tidsforbrug og levering.

Fra RAW til JPG (18 August 2018, Købehavn)

På RAW til JPG lære du, hvordan du håndtere dine billeder på din computer, hele vejen fra import fra kameraet til hvordan du få dem hurtigst ud og videre ud i verden, hvor de kan blive vist frem.

Fotoworkshop med årets pressefotograf Asger Ladefoged (1. - 3. september 2017, Hanstholm Fyr)

Styrk dine kompetencer som visuel historiefortæller på eksklusiv tre dages fotoworkshop med den prisvindende pressefotograf Asger Ladefoged.

Capture One Intro Workshop - Bliver klogere på verdens nok bedste raw converter

Sessions, color grading, hudtoner, genveje, farver, kontrast, sortering og meget mere. Lær hvordan du kommer i gang med Capture One.