T-Dag

Vil du inspireres af nogle af de bedste inden for deres felt, så er FotoMalia’s T-DaG stedet – her deler spændende mennesker fra et væld af fagområder ud af deres erfaringer!

Herunder finder du et væld af indlæg som med garanti vil inspirere, imponere eller i mindste fald underholde dig!

  • All
  • Bog
  • Diverse/Blandet
  • Fotografering
  • Grej
  • Kamerahuse
  • Rejse
  • Reviews - TestZonen
  • T-Dag

RULE 66 – oplevelse eller cost benefit?

En ven af huset, Henry Von Würden Jørgensen, har sendt os dette indlæg til bloggen. Vi er glade for deltagelsen og håber, at flere vil sende os oplæg til artikler her på FotoMalia

Nikolaj Jessen – Refleksioner og illusioner

En af de ting, der er så fantastisk ved Fatamogana, er at du har frie hænder! En af de ting, der er så forfærdelige ved Fatamogana, er at du har frie hænder!

T-Dag – Epson fotoprinter og historien om galleriprint til en udstilling – Henry von Würden Jørgensen

I denne uge har vi besøg af Henry von Würden Jørgensen. Henry var så venlig at sende os en såkaldt “Long read” omkring print at billeder til galleri.

T-Dag med Claus Smed – Har du billeder i skufferne?

I denne uge, har vi besøg af Claus Smed, der er en af gutterne bag www.filterimages.com.

Med Nikon 7500 til det nordligste Grønland

FotoMalia var så heldige at sende en af vore læsere afsted, for at teste det nye Nikon D75oo kamera. Vi valgte Morten Christensen, som er en erfaren fotograf og har fotograferet med Nikon siden middelalderen. Her kan du læse om hans tur til Grønland, hvor han testede kameraet.

T-Dag – Kan du finde ud af Instagram?

Er du på Instagram? Kan du finde ud af at bruge det? Vil du gerne blive bedre? Så læs med her, når vi har besøg af en hemmelig gæsteblogger, som er eskpert i sociale medier. 

T-Dag – Rod Clemen – Det perfekte rejsekamera

I denne uge, har vi fået besøg af fotograf Rod Clemen, der er på vej ud på sit livs rejse, og i den forbindelse har været vidt omkring, når det kommer til valg af det “perfekte rejsekamera”.

T-Dag – Emily Spiro anmelder “Steal like an artist” af Austin Kleon

Er det ikke set før? Som kreativ har man en tendens til at tro, at man altid skal være så voldsomt original og unik, før man er noget værd. I denne uge har vi fået besøg af Emily Spiro, der fortæller lidt om en ret interessant bog, især for kreative!

Hvad er meningen – egentlig?

Endelig fik jeg ham overbevist! Det er ikke altid en let beslutning, når man bliver bedt om at skrive for FotoMalia. Det kan få præstationsangstens sved frem på panden. Men kære venner tag det roligt, det er bare for sjov. Og dog! Dagens gæstebloggers indlæg er faktisk ganske alvorligt, for set i lyst at den […]

T-Dag med Tina Kragh Kristiansen – Fotografi som terapi

Jeg bruger fotografi som terapi, og det har bl.a. resulteret i en bog om sindet og sindslidelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *