Tømmermænd og dovenskab

af Brian - fotomalia.dk

Jeg havde egentligt aftalt med de to andre at de skulle poste her de sidste fire dage, da jeg skulle på familie tur og derfor ikke lige havde mulighed for at lave indlæg, og vores trofaste læsere skal selvfølgelig ikke snydes for deres daglige fotomalia fix.

Der er faktisk også gået over al forventning, for det er først i dag, den sidste ud af fire at det er gået galt – men heldig vis havde de da en god undskyldning – tømmermænd og dovenskab…. Nogen gange føler jeg godt at jeg ved hvordan Egon Olsen havde det og jeg forstår udemærket godt hvordan hans tone til tider kunne blive en smule hård – forpulede klamphuggere..

Jeg sidder lige nu med 130km/t på vej hjem fra ferie og er nød til at lave et noget forkrampet indlæg på min iPhone i mens jeg forsøger at svinge uden om, hvad der virker som parkerede pensionister på Storebæltsbroen.

Her får i lige et lille iPhone billede – det var alt hvad jeg lige kunne trylle frem

Der er faktisk et gammelt billede som jeg har taget i mit køkken – i får lige opsættet…

Nu ved jeg ikke helt, hvordan det ender med at se ud, her fra phonen.

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk maj 29, 2011 - 6:44 pm

HA HA HA HA!!! 🙂 Genialt! Altså ikke det med dovenskab og tømmermænd, men det billede overskygger alt det andet. Det er simpelthen det sjoveste og mest åndssvage og kreative billede jeg nogensinde har set! Hvordan fanden finder man på at smaske en kiwi på vinduet og gå ind og tage et billede? Super godt 😉
.
Lige et par ting til dit indlæg…
1. Din Kia kan ikke køre 130.. måske 30.. MAX!
2. Man må slet ikke køre 130 på storebæltsbroen.. tror jeg..
3. Du kan ikke multitaske nok til at køre og blogge samtidig..
4. De “pensionister” du omtaler er jo sådan du altid kører selv…
5. Jeg HADER de sløve pensionister! Hvor skal de i det hele taget hen?!? Og hvorfor skal det tage SÅ lang tid?!? Det er jo ikke fordi de har masser af tid tilbage, så man skulle da tro at de havde lidt mere travlt.. ikk?

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 29, 2011 - 7:03 pm

Hmm… Havde ikke lige set at den sad på en glasplde i første omgang.. Men stadig genialt 😉

6. Og så siger Egon Olsen forresten, Hængerøve og hundehoveder..

Besvar
Anders maj 29, 2011 - 8:52 pm

Hammergodt billede, Brian 🙂

Ham mr. Jarvis har sgu’ vist ret – Det bedste kamera er det du har med 😉

Besvar
Mads - Fotomalia.dk maj 30, 2011 - 9:11 am

Skide godt Egon! Tak fordi du lige kunne byde ind med et søndagsindlæg, når nu vi andre bare render rundt og laver ingenting. Lækkert kiwi-billede. Du burde få lavet det i stort, så kan du bytte lidt rundt med dit røde blad-billede i stuen engang imellem 😉

Besvar

Smid en kommentar til os