Ny lækker gadget!

af Kasper - fotomalia.dk

Så fik jeg den endelig efter 15 år. Min første røgmaskine!!

Siden midten af 90’erne da jeg sammen med en kammerat havde et mobilt “diskotek” har jeg ønsket mig en røgmaskine. Jeg ved ikke hvad det er med disse maskiner, men det bringer drengerøven frem i enhver og man har bare lyst til at holde knappen nede til tanken er tom og ens lunger skriger på frisk luft.. Aaaaah.. Sådan havde jeg det ihvertfald da jeg åbnede pakken som kom med posten i dag.

Røgmaskiner koster ingen penge i dag. Denne model på 700 watt fandt jeg på nettet til 400 kr!

Hvad skal jeg så bruge en røgmaskine til nu hvor jeg er helt ovre min infantile begejstring, udover at genere min kæreste (som får hovedpine af røgen) Jeeeesh! og få naboerne til at ringe efter brandvæsenet??

Jo når man fotograferer med blitzlys kan det engang imellem være rigtig fedt at kunne synliggøre lyset.

Dette vil jeg vise mere til når jeg kommer med en RØG post i næste uge, fyldt med skumle alienagtige billeder og gys. I kan godt glæde jer.

Vi ses.

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Mads maj 8, 2010 - 10:47 am

Yes yes – hvor er det gode nyheder Kasper. Tillykke med maskinen, den er velfortjent efter 15 års venten 🙂 Min hjerne er i gang med tænke fede scenarier igennem, som vi skal genskabe. Fedt!

Besvar
kasper vissing maj 8, 2010 - 3:11 pm

egentlig en genial idé kasper! sig til hvis vi skal lave et fedt setup :O) jeg er klar!

ps.
vi skal også snart have teste fotofælden med sender modtager, den er klar!:O)

Besvar
Brian maj 8, 2010 - 3:26 pm

Kasper jeg glæder mig SÅ meget til vi skal lege næste gang, jeg har de fedeste idéer!!!

Det blir super fedt..

Besvar
Smoking!! | Fotomalia.dk maj 11, 2010 - 7:58 am

[…] Så skal der ryges med vores nye røgmaskine. […]

Besvar

Smid en kommentar til os